Jesenná športová kolekcia H&M je tu!

Jesenná športová kolekcia H&M je tu!

10. augusta 2015, šport, hm, kolekcia, 2015, jeseň, dámská, ženy, fitness

Sponzorovanej odkazy:

H&M prišla s novou a veľmi štýlovou športovou kolekciou. Je pre jeseň 2015 a má naozaj šmrnc. Ostatne ako vždy nás H & M veľmi potešilo. V novej jesennej športovej kolekcii nájdete futurizmus, vesmír i športového ducha. Že to na prvý pohľad nejde dokopy? To sme si možno na zlomok sekundy mysleli tiež, ale akonáhle sme kolekciu uvideli na vlastné oči, bolo jasno že je skvelá.

Nielen odtiene, ale aj spracovanie, materiály, chytré detaily, výšivky a potlač. Že je sotva polovica leta? To predsa nevadí! A pre módu to znamená najvyšší čas predstavovať svoju víziu pre obdobie jesene a zimy. Reťazec H&M nás zoznamuje so svojou jesennou športovou kolekciou pre ženy, ktoré milujú pohyb.

H&M nás vo svojich fotografiách, prezentujúcich novú kolekciu, berie do vyľudneného veľkomesta medzi šeď administratívnych budov, strohého betónu, ale aj do snehu alebo na strechu jednej z budov pri západe slnka. Práve to prostredie nás na celej jesennej kampani zaujalo najviac. Však viete – originálne poňatie sa vždy cení!

Čo sa týka oblečenia samotného, ​​H&M zostáva u svojej obvyklej tvorby. V jesennej kolekcii akurát upravilo dizajn svojim stálym obľúbeným kúskom ako sú športové podprsenky alebo legíny. Farebne zotrvali dizajnéri u čiernej, šedej a bielej a na ružovú spoliehali ako na kontrast k menovaným neutrálnym tónom.

Zdroj: hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Hynková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.