Nová kolekcia od Tally Weijl! - Way out west

Nová kolekcia od Tally Weijl! - Way out west

7. júla 2015, Tally Weijl, Way out west, leto 2015, summer 2015, Boho chic, trendy, strapce, zvonové nohavice, cardigan, kimono, dámska móda, klobúky, dovolenka, festivalová móda, šortky, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvá značka Tally Weijl je už pripravená na letné radovánky spolu s jej novou kolekciou Way out west. Čo presne si pod týmto názvom predstaviť? Môžem vás ubezpečiť, že tu nájdete všetky trendy, bez ktorých sa nedá obísť na žiadnej letnej akcii, či už ide o párty, festivaly, dovolenky či výlety. Dýchne na vás slnko, teplo, vlahý vetrík aj neskrotné letné búrky. Ideme na to!

K letu a mladistvému vzhľadu jednoznačne patria festivaly. Zakaždým je veľmi dôležité vybrať správnu módu, ktorá pojme všetko, čo si len na viacdennom pobyte plnom hudby a radovánok môžete priať. Festivalová móda Tally Weijl sa ale hodí aj mimo tieto akcie. Možno v nej vyraziť aj do ulíc mesta, za kultúrou či do prírody. Trendy kimona, všade vládnuce crop topy, účelné tašky a nehynúce šortky – dokonalý outfit pre letné dni.

Ďalším z trendov, ktorý Tally Weijl predstavuje, sú strapce. Radí všetkým svojim zákazníčkam, že by v sebe mali nájsť cit pre strapce, pretože sú tak jedinečné. Je až neuveriteľné, akú parádu dokáže tento drobný doplnok na oblečenie vykúzliť. Tally Weijl predstavuje napríklad letný cardigan so strapcami.

Tally Weijl je taktiež veľmi rozvernou značkou a nebojí sa odviazať. Vo svojej najnovšej kolekcii sa postaví tak trošku proti módnym zákonom. Pôjde o kombináciu najrôznejších farieb, strihov a ďalších prvkov. Užívajte si leto naplno, choďte svojou cestou a nevyčítajte si, ak raz vyrazíte úplne out.

Toto leto aktuálne Boho štýl s predchádzajúcim odsekom úzko súvisí. Kombinácia hippie módy a nežnej čipky, kvetinových motívov a romantických prvkov pôjde tento rok na dračku. Poletí predovšetkým korzetové šnurovanie, ktoré predstavuje Tally Weijl aj na sexi šortkách. Pozadu nezostávajú ani nadýchané a rozviate módne kúsky spolu s Boho chic šperkami.

Po dlhšej dobe sa späť na predné priečky módneho rebríčka dostali aj „zvonáče“. Kto by to bol čakal, ale mladistvá značka Tally Weijl predstavuje krásne zvonové nohavice s florálnymi motívmi a vysokým pásom, ktoré vám perfektne padnú.

Žiadna žena nemôže nič pokaziť panensky bielou farbou, ktorá dokáže nebývalé zázraky. Nádherný pletený dlhý cardigan, háčkovaný top bez rukávov s volánmi a biele šortky s vysokým pásom? Takmer ako bohyňa!

Foto: Tally Weijl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.