Lindex prichádza s vlastným kozmetickým radom pre telo i tvár!

Lindex prichádza s vlastným kozmetickým radom pre telo i tvár!

10. júla 2015, Lindex, Beauty, Lindex Beauty, kozmetika Lindex, kozmetika, telová kozmetika, dekoratívna kozmetika, make-up

Sponzorovanej odkazy:

Lindex je značka, ktorá je známa predovšetkým svojím cenovo dostupným a štýlovým oblečením pre mužov, ženy aj deti. V jej ponuke nájdeme aj doplnky, spodnú bielizeň či plavky, ale od apríla do sortimentu pribudla ešte jedna novinka, a tou je vlastný kozmetický rad Lindex Beauty. Lindex totiž vie, že len krásne oblečenie nestačí, ale k dokonalému vzhľadu je potreba aj krásna pleť !

"Lindex Beauty je prirodzené rozšírenie ponuky značky Lindex pre ženy zaujaté módou. Naše zákazníčky sa zaujímajú o svoj ​​vzhľad a ten nebude dokonalý bez starostlivosti o telo a pleť. Perfektný make-up je posledným krokom ku každému looku na deň i noc. Som hrdá ako na paletu farieb, tak aj na kvalitu všetkých produktov, " hovorí Inger Lundqvist, manažérka Lindex Beauty.

A čo všetko kozmetická rada Lindex ponúka? Je toho naozaj veľa, čím sa tu môžete skrášliť. Beauty rad sa totiž postará nielen o našu tvár, ale aj o telo. Medzi dekoratívnou kozmetikou nechýbajú riasenky, očné tiene, linky, púdre, tvárenky, podkladové bázy, ale aj balzamy a lesky na pery či najrôznejšie laky na nechty. V starostlivosti o celé telo si môžete vyberať z mnohých sprchových gélov, telových krémov a masiel, nechýba nepostrádateľný cukrový peeling ani krém a mydlo na ruky.

Pýtate sa, čo je na týchto výrobkoch tak jedinečného? Popri veľmi priaznivých cenách a vysokej kvalite je to aj šetrnosť všetkých produktoch k životnému prostrediu. Môžu sa totiž pýšiť certifikátom Svanen, ktorý zaručuje, že boli vyrobené s veľkým ohľadom na ekológiu. Samozrejme sa výrobky tiež drží všetkých noriem, ktoré nariaďuje EÚ, sú hypoalergénne a nie sú testované na zvieratách.

Do pestrej ponuky kozmetických produktov radu Lindex Beauty navyše čo nevidieť pribudnú aj ďalšie produkty. Tešiť sa ďalej môžete aj na kozmetické štetce zo syntetických vlákien, neprídete ani o nevyhnutné doplnky našej kozmetickej taštičky, akými sú napríklad pinzety. Ďalej sa bude Lindex venovať aj neodmysliteľné fáze, ktorá nasleduje po každom líčení, a tou je odstránenie make-upu. Chýbať teda nebudú odličovače ani bavlnené odličovacie tampóny. Všetko si môžete kúpiť v predajniach Lindex, alebo na www.lindex.com/cz .

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.