Nakupovanie bez obáv! - Letný katalóg Bonprix 2015

Nakupovanie bez obáv! - Letný katalóg Bonprix 2015

20. júla 2015, Bonprix, dámska móda, pánska móda, plavky, leto 2015, čipka, strapce, vzory, trendy, dámske šaty, bermudy, šortky, denim, letný katalóg

Sponzorovanej odkazy:

Zásielkový obchodný dom Bonprix na Slovensku pôsobí už od roku 2004. Ide o jeden z najväčších koncernov tohto typu v Európe. Bonprix komunikuje so svojimi zákazníkmi skrz zdarma dostupné katalógy, z ktorých si možno objednať najrôznejší tovar vo všetkých veľkostiach prostredníctvom emailu, pošty, faxu či telefonicky. Nakupovanie nemôže byť jednoduchšie!

Tohtoročný letný katalóg 2015 je zameraný predovšetkým na ženy, ktoré sú hlavnými objednávateľmi tovaru Bonprix. Samostatnú sekciu dokonca tvoria aj dámske šaty 2015, ktorých je obrovské množstvo. Páni si samozrejme tiež prídu na svoje, ale trochu v menšom štýle.

Ponuka dámskej módy v katalógu Bonprix je skutočne široká. Od elegantných odevov až po rekreačnú módu. Bonprix ide taktiež ruka v ruke s najnovšími svetovými trendmi, takže sa netreba obávať toho, že by mohol byť váš nový model out. Hoci sa jedná o najnovší letný katalóg, možno v ňom nájsť mnoho výhodných ponúk.

Čo všetko v letnom katalógu Bonprix nájdeme? Budú to blúzky, tričká, saká, nohavice, kostýmy, košele, mikiny, plavky, sukne, svetre, topy, tuniky, vesty a špeciálna kolekcia šiat. Že z toho ide hlava okolo? Okrem toho na vás čakajú aj športové topánky, papuče a sandále.

Trendy bude tento rok v lete napríklad čipka. Bonprix teda ponúka krásne krajkované šortky či šaty s čipkovaným dekorom chrbta. Vedľa čipky to budú strapce, na ktoré by sa mal váš výber sústrediť. Bonprix je pripravený s topom so strapcami a trendy námorníckou potlačou. Pretrvávajú aj vzory, a to ako geometrické, tak etnické. V katalógu zdobia šaty, blúzky, topy, nohavice, tričká aj košele.

Aj keď je pánsky sortiment trochu skromnejší, každý muž tu nájde všetko, čo potrebuje k tomu, aby sa mohol obliekať moderne ako do práce, tak aj vo svojom voľnom čase. Letný katalóg 2015 od Bonprix zahŕňa špeciálnu ponuku pre pánov v podobe šortiek a bermúd. Strečové, džínsové, teplákové, plážové, trojštvrťové, športové. Akékoľvek si budete priať.

Tovar je možné zakúpiť na www.bonprix.cz či v katalógu Bonprix Foto: Bonprix

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.