Retro kolekcia Pimkie jar / leto 2015 v spolupráci s blogerkou Cocorrinou!

Retro kolekcia Pimkie jar / leto 2015 v spolupráci s blogerkou Cocorrinou!

25. júla 2015, Pimkie, Cocorrina, leto 2015, plavky, retro, vintage, dámske šaty, trendy, vysoký pás, balkónová podprsenka, Capsule collection, tropické motívy, limitovaná edícia

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvá značka Pimkie sa tento rok rozhodla na svojej kolekcii spring / summer 2015 spolupracovať so známou a úspešnou dizajnérkou, ilustrátorkou a hlavne blogerkou Corina Nikou čiže Cocorrinou. Svoje spoločné veľdielo nazvali Capsule collection. Táto kolekcia je inšpirovaná vlastnými cestami známej bloggerky a taktiež aj tajuplným svetom rastlín. To všetko sa nesie v originálnom štýle vintage, ktorý sľubuje prínos nového impulzu do vášho šatníka.

Jasné a svetlé farby, ktoré na vás dýchajú slnkom a pohodou letnej dovolenky sa objavujú na všetkých celkovo dvadsiatich modeloch Capsule collection by Cocorrina. Limitovaná edícia retro kúskov má pripomínať prímorskú riviéru 50. rokov. Skrátka a dobre jedná sa o full house, ktorý by sme si mohli ťažko dopriať, než vďaka spojeniu francúzskej značky a gréckej návrhárky.

Ihneď na začiatok kolekcia ponúkne niekoľko farebných plaviek. Ich retro duch je podčiarknutý roztomilými motívmi citrónov, ananásov, palmových listov a kaktusov. Typickým predstaviteľom vintage štýlu a tropických motívov sú jednodielne plavky, ktoré možno obliekať aj bez ramienok. Pimkie odporúča spoločný outfit s dlhou bielou sukňou z rovnakej kolekcie. Vedľa jednodielnych retro plaviek tu je taktiež model, ktorý je označovaný ako hyper ženský. Balkónová podprsenka a spodný diel s vysokým pásom skvele podčiarknu vaše krivky.

Ľahké a teplé farby sa nesú celou kolekciou. Jeden z outfitov, ktoré v kampani obliekla exotická kráska, sa skladá z modrého orezaného topu a dlhšej žltej zavinovacej sukni. Tento model v nás má evokovať teplo, slnko, letnú oblohu a more. Sviežosť a dynamika sa premietne v modeli pin-up šiat. Vďaka ich žltej farbe vynikne skvele vaša opálená pokožka, pre ktorú sú pripravené aj vystrihnuté otvory.

Všetky tieto doteraz spomínané princípy sa predvedú aj na niekoľkých ďalších módnych kúskoch z limitovanej kolekcie Capsule by Cocorrina. Tešiť sa dá aj na voľné nohavice, topy bez rukávov, tričká na zaväzovanie s otvorenou stranou chrbta, plážové kimono, midi sukňu, blúzku s volánmi či plážovú tašku.

Foto: Pimkie

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a plavky.