Vydajte sa na dobrodružnú letnú cestu s kolekciou Stradivarius Summer 2015!

Vydajte sa na dobrodružnú letnú cestu s kolekciou Stradivarius Summer 2015!

30. júna 2015, dámska kolekcia, Stradivarius, Boho chic, Frida Gustavsson, leto 2015, trendy 2015

Sponzorovanej odkazy:

Španielska značka Stradivarius vás pozýva na letnú expedíciu plnú dobrodružstiev, ktoré prežijete v úplne jedinečných a štýlových kúskoch. Kolekcia putuje naprieč najväčšími trendmi súčasnosti, aby mierila k tomu najväčšiemu – Boho chic looku, ktorý symbolizuje letnú nespútanosť a pohodu. Či už sa chystáte si v najbližšej dobe odpočinúť na festivale, pri mori, alebo napríklad len na tráve pri neďalekom rybníku, pohodlné kúsky z novej kolekcie Stradivarius vám budú výborným spoločníkom.

Letná kolekcia Stradivarius sa tento rok vydáva na púť, ktorá sa vracia do 70. rokov. Práve toto obdobie inšpirovalo módu leta 2015 najviac a retro tak dýcha z nejednej novej kolekcie. Nostalgiu však u Stradivaria dopĺňajú značné obmeny a moderné prvky, ktoré retro módu približujú aj mladým generáciám.

Čo sa musí tento rok v lete rozhodne usídliť vo vašom šatníku? S trendmi spomínaných 70. rokov korešponduje predovšetkým denim, ktorý sa v kolekcii Stradivarius objavuje v podobe zvonových riflí, midi sukne s gombíkmi alebo šortiek s vysokým pásom. Tohtoročná móda si žiada najrôznejšie vzory a potlače, ktoré môžu byť geometrické, kvetinové, ale aj úplne abstraktné. Stradivarius v kolekcii pre leto 2015 využíva prevažne prírodných a neutrálnych farieb ako hnedá, béžová, biela, ale potlače sa dočkali aj výraznejších tónov.

Najviac vynikajú vzory na overaloch, ktoré predstavujú must-have kúsok sezóny jar /leto 2015. Zvoľte si overal podľa nálady – jednofarebný alebo vzorovaný, s dlhými nohavicami či šortkami.

Frida Gustavsson ako tvár kampane predstavuje aj mnoho ďalších inšpiratívnych outfitov. K Boho-chic looku patria napríklad aj vzdušné maxi šaty, vesty zdobené strapcami, crop topy odhaľujúce bruško, voľné tuniky a tiež široké nohavice.

Ak už máte svojich favoritov z kolekcie, zostáva jediné – doladiť outfit k dokonalosti pomocou doplnkov. Kolekcia Stradivarius ich rozhodne nepodcenila a kladie dôraz na hnedé opasky, chic klobúky, okrúhle slnečné okuliare, štýlovú a pohodlnú obuv a v neposlednom rade na hŕbu náramkov a dlhých náhrdelníkov, ktoré outfitu dodajú povestnú bodku. Všetky kúsky sú k dostaniu v predajniach Stradivarius.

Foto: Stradivarius

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.