Námornícky štýl je stále trendy! Užite si ho so značkou Lindex

Námornícky štýl je stále trendy! Užite si ho so značkou Lindex

27. júna 2015, dámske oblečenie, dámska kolekcia, leto 2015, plavky, Lindex, Easy Summer

Sponzorovanej odkazy:

Doba dovoleniek je už v plnom prúde a vaša letná výbava ešte nie je zďaleka kompletná? Doteraz ste nenarazili na perfektné plavky, alebo nemôžete zohnať dokonalé sandálky? Značka Lindex sa rozhodla vyriešiť všetky vaše problémy týkajúce sa tých krásnych letných nevyhnutností, bez ktorých sa naozaj nedá obísť. Preto vznikla kolekcia Easy Summer, ktorá ponúka všetko, čo len môžete vo svojej plážovej taške potrebovať.

Džersejový overal, 27,99 eurDžersejový overal, 27,99 eur
Košeľové šaty, 34,99 eurKošeľové šaty, 34,99 eur

Leto by nemalo tú pravú šťavu bez námorníckeho vzoru. Nesmrteľná kombinácia prúžkov v bielej a modrej farbe sa zaradila k trendom, ktoré nikdy nevychádzajú z módy, a v lete nastáva jeho čas. Užíva si ho aj letná kolekcia Lindex, ktorá ho využila na topy, šortky, sukne, overaly aj na plavky. Modrobiela kombinácia sa nesie naprieč celou kolekciou a iste pristane aj vám, nenechajte si tento symbol leta ujsť.

Vrchný diel plaviek, 24,99 eurVrchný diel plaviek, 24,99 eur
Spodný diel plaviek, 13,99 eurSpodný diel plaviek, 13,99 eur

Tohtoročné leto nie je len o štýle, ale aj o pohodlí. Zvodné mini šatôčky si schovajte na večer a na cestu na pláž voľte príjemné materiály a voľné strihy, vďaka ktorým budú vysoké teploty oveľa znesiteľnejšie. Veľkú dávku pohodlia vám zaistia napríklad veľmi trendy košeľové šaty, ktoré sa radia k hitom sezóny jar /leto 2015, maxi sukne, alebo vzorované šortky s gumou v páse, ktoré budú ladiť takmer s akýmkoľvek topom z vašej skrine.

Vzorované šortky, 19,99 eurVzorované šortky, 19,99 eur
Džersejové sukne, 24,99 eurDžersejové sukne, 24,99 eur
Blúzka, 19,99 eurBlúzka, 19,99 eur
Blúzka, 19,99 eurBlúzka, 19,99 eur

Jednu vec by sme však ani v horúcom lete nemali podceňovať – ​​doplnky. Nielenže sú onou pomyselnou bodkou outfitu, ale väčšinou sú aj veľmi praktickou záležitosťou. V lete využijete napríklad plážovú tašku, ktorú ponúka kolekcia Lindex v štýlovej slamenej variante v červeno-béžovej farbe. Zmestia sa do nej všetky nevyhnutnosti, ako osuška, fľaša s pitím či kniha a ešte váš look patrične ozdobia. Zaobísť sa pochopiteľne nemožno ani bez slnečných okuliarov, alebo pohodlných a slušivých sandálok.

Slnečné okuliare, 12,99 eurSlnečné okuliare, 12,99 eur
Slamená kabelka, 24, 99eurSlamená kabelka, 24, 99eur

Lindex do svojej ponuky nedávno zaradil aj radu Lindex Beauty, ktorá vám poskytne aj potrebnú starostlivosť o vašu pokožku. Telové krémy v nej samozrejme nechýbajú a vedľa nich tu nájdete napríklad aj laky na nechty v tých najviac trendy letných odtieňoch! Všetky letné nevyhnutnosti nájdete v predajniach Lindex alebo v e-shope.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.