Zľavy začali! Ulovte si tie najlepšie letné šaty čo najskôr!

Zľavy začali! Ulovte si tie najlepšie letné šaty čo najskôr!

2. júla 2015, letné šaty, dámske šaty, zľavy, výpredaje, H & M, Mango, Bershka, leto 2015, trendy šaty, mini šaty, maxi šaty

Sponzorovanej odkazy:

Leto ešte ani nestihlo poriadne začať a výpredaje a zľavy už pomaly zaplavujú obchody. Využiť ich hneď na začiatku je najlepší spôsob, ako uloviť tie najkrajšie kúsky a ešte si ich užiť takmer celé leto. Dnes sa zameriame na dámske letné šaty, ktoré nájdeme snáď v každom obchode s oblečením, a ich výber je navyše tak široký, že si letné šaty užije každá z nás. Aká je teda ponuka?

Bershka

Zľavy až 50% nájdeme u značky Bershka. Za veľmi priaznivé ceny tu nakúpite ako šaty ideálne na pláž či do práce, tak aj elegantné a nevšedné šaty ako stvorené pre letné párty. Do prvej kategórie budú patriť napríklad kvetované šaty, prúžkované bez ramienok alebo voľné biele šaty s čipkou v štýle Boho chic. Na večierku potom oslníte v čiernych asymetrických šatách s jedným rukávom zdobeným strapcami, alebo v mini šatách bez rukávov z umelej kože. Ponuka je však oveľa pestrejšia, nenechajte si trendy šaty utiecť!

Pruhované šaty BershkaPruhované šaty Bershka
Asymetrické šaty BershkaAsymetrické šaty Bershka
Kvetované šaty BershkaKvetované šaty Bershka
Biele šaty BershkaBiele šaty Bershka

H & M

Zo zľavy až 50% sa môžete tešiť aj u značky H & M. Ponuka šiat sa tu zdá byť takmer nekonečná a zahŕňa tak snáď všetky trendy sezóny. Nájdeme tú pohodlné košeľové šaty, elegantné dlhé róby, v ktorých môžete zažiariť aj na letnej svadbe, nechýba farebná a veselá kvetinová potlač, zvodná čipka, sexy prestrihy, trendy špagetové ramienka, asymetrické strihy ani voľné maxi šaty s výraznými vzormi. Ceny začínajú už na príjemnej sume 8 eur, takže nové šaty dokonca ani nezaťažia vašu peňaženku.

Košeľové šaty H & MKošeľové šaty H & M
Dlhé šaty H & MDlhé šaty H & M
Kvetované šaty H & MKvetované šaty H & M
Krajkové šaty H & MKrajkové šaty H & M

Mango

Príjemné zľavy siahajúce až k 50% vás čakajú aj u značky Mango. V e-shope sú navyše šaty prehľadne členené do kategórií mini, dlhé, na deň, na večer a Curve (krivka), takže si môžete vyberať aj podľa príležitosti. Nájdete tu veľké množstvo šiat v bielej farbe, ktorá síce nepatrí k najpraktickejším, ale o to krajšia je. Nechýba však ani veľmi trendy čiernobiela kombinácia, alebo výrazné letné tóny smaragdovej či fuchsiovej. Ani o vzory a potlače tu nie je núdza, dominujú predovšetkým kvety a neprehliadnuteľné prúžky. Z materiálov potom stojí za vyskúšanie napríklad nestarnúci denim.

Biele šaty MangoBiele šaty Mango
Denimové šaty MangoDenimové šaty Mango
Plisované šaty MangoPlisované šaty Mango
Kvetované šaty MangoKvetované šaty Mango

Foto: Mango, Bershka, H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.