Len ružová to môže byť! - Ružová a baby pink sú farbami tohtoročnej jari a leta!

Len ružová to môže byť! - Ružová a baby pink sú farbami tohtoročnej jari a leta!

3. júna 2015, jar 2015, jarná sezóna, ružová, baby pink, trendy, dámske šaty, kvetinové vzory, spodná bielizeň, čipkované spodné prádlo, svetrík, sveter

Jarná sezóna hrá všetkými farbami. Na jar sa všetko prebúdza k životu a chce to dať najavo svojmu okoliu. Tráva a stromy sa zelenajú, kytičky sa chvália najrôznejšími farebnými kvetmi. Obloha konečne po dlhej pochmúrnej zime nádherne blankytne zmodrie a slniečko zlatisto rozžiari celú krajinu. Ak chcete držať krok s prírodou a farebne sa vynímať, zvýšte svoju pozornosť.

Tohtoročnou farbou jari bude dievčenská ružová a sladučká baby pink! Obe tieto farby vystihujú ženskú populáciu na zemi, aj keď si ju v posledných rokoch vo veľkej miere privlastňujú aj muži. Do ružovej farby sa obliekajú dievčatká už od kolísky a je to veľký rozlišovací aspekt, podľa ktorého sa pohlavie bábätiek rozpoznáva. Dalo by sa teda povedať, že ružová a spolu s ňou aj baby pink sú kľúčovými farbami v živote žien, takže len s chuťou do nich!

Na jar 2015 sa obe farby, ako ružová, tak aj baby pink budú krásne vynímať na dámskych šatách. Po neobľúbenej zime, ktorá nás núti byť zahalené od hlavy až k päte, sa šiat už nemôžeme dočkať. Ružové šaty nás náhle navrátia do detských čias, kde sme sa chceli podobať Šípkovej Ruženke od Walta Disneyho. Väčšina modelov vyzerá skutočne sladko, ale nemusíte sa báť toho, že by ste snáď vyzerali ako cukrová vata. Vyberať možno z klasických jednofarebných šiat, ktoré je možné doplniť o mäsité šperky alebo zo vzorovaných šiat. Je jasné, že trendy budú ako každú sezónu kvetinové motívy, ktoré sa k ružovým dámskym šatám skvele hodia.

Perfektným spojením je taktiež ružová farba s dámskym svetríkom. Tvorí úplne dokonalý pár, ktorý splýva v jedno. Ešte ku všetkému sú svetre a svetríky nevyhnutnou súčasťou jarnej sezóny. Najčastejší jarný outfit sa totiž väčšinou skladá z nohavíc- džínsových či látkových a trendy svetríka. Jedná sa o perfektný model, v ktorom môžete vyjsť len tak do mesta na nákupy, s kamarátkami do kaviarne či so psom do parku. Ružový svetrík teda podľa mňa určite stojí za úvahu.

Aj keď sa spodná bielizeň neriadi sezónnymi pravidlami a väčšinou jej je jedno, či je práve jar alebo jeseň, určite ju v súvislosti s ružovou farbou nemožno opomenúť. Dámsky komplet skladajúci sa s ružovej podprsenky a nohavičiek vyzerá skutočne efektívne. Pravdou je tiež to, že muži ružové spodné prádlo na ženách milujú. Zrejme to v nich evokuje pocit nevinnosti a cudnosti. V ružovej farbe vyzerá skvele krajkovaná aj lesklá saténová spodná bielizeň.

Zdroje: www.polyvore.com www.asos.com

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a spodná bielizeň.