Festivalová kolekcia Coachella od H & M

Festivalová kolekcia Coachella od H & M

23. júna 2015, grafické potlače, tuniky, strapce, bohémsky štýl, Boho, hippie, Woodstock, festival, čipka, trendy, jar 2015, leto 2015, párty, Coachella, H & M, festivalová móda

Sponzorovanej odkazy:

Už sa rovnako ako ja tešíte na teplú sezónu a s ňou spojené festivaly, vonkajšie párty, tématické zrazy a koncerty? Tak to vás určite rovnako ako mňa zaujme festivalová kolekcia Coachella, ktorú tento rok pripravuje módna značka H & M alebo správnejšie H & M Loves Music. Nájdete tu všetko, čo je pre tieto typy vonkajších akcií potreba. Pohodlné a trendy oblečenie, príjemnú obuv na chodenie, potrebné módne doplnky a zaujímavé šperky.

Prečo Coachella, a čo presne termín Coachella znamená? Ak neviete alebo si nie ste istí, tak vám s definíciou tohto slova pomôžem. Coachella je hudobný a umelecký festival, ktorý sa koná každoročne dva týždne po sebe v meste Indio v Kalifornii. Prvýkrát bol usporiadaný roku 1999. Akcia ponúka mnoho žánrov hudby (indie, rock, hip-hop, dance…), ale aj výtvarnú inštaláciu a sochy. Tento rok v roku 2015 sa festival uskutočnil behom víkendov 10. – 12. apríla a 17. – 19. apríla. Vstupenky sa však začali predávať už začiatkom januára a vypredané boli takmer do dvadsiatich minút. Tohtoročným trhákom boli AC / DC, Drake, Jack White, Nero, David Guetta, Kele a Lykke Li.

A čo spoločného má módna značka H & M a festival Coachella? Značka je už šiestym rokom oficiálnym sponzorom tejto akcie a práve tento rok sa rozhodla utvoriť kolekciu, ktorá sa ešte stále predává v butikoch H&M. Okrem toho mala značka samozrejme vo festivalovom areáli aj svoj ​​vlastný stan so špeciálnym tovarom.

Kolekcia Coachella od H & M sa nesie v trendy bohémskom štýle. Bohvie, prečo máme v hlavách zaryté, že k festivalom patrí toto Boho oblečenie. Možno je to kvôli najznámejšiemu hudobnému festivalu všetkých čias roku 1969, ktorým bol Woodstock, kde značnú časť účastníkov tvorili takzvané „kvetinové deti“, ktorých hlavnou ideou bol mier, láska a porozumenie. Hlavnou doménou hippies bol odlišný vzhľad v podobe osobných odevných štýlov, multietnické oblečenie, nudizmus a neformálnosť. Všetky tieto znaky nájdeme aj v kolekcii Coachella od H & M.

Mladým ženám a dámam H & M ponúka tuniky, topy, šaty, sukne, šortky a nohavice, kde budú hrať svoju dôležitú úlohu strapce, čipka a široké nohavice. Pre mužov tu sú tričká a šortky s grafickými potlačami. Festivalová móda by sa nemohla obísť ani bez módnych doplnkov, ako sú tašky a kabelky, do ktorých možno dať všetko potrebné, šatky, slnečné okuliare alebo tiež vreckový hrebienok so zrkadielkom. Kolekcia Coachella poskytne aj niekoľko modelov kvetinových venčekov, s ktorými si môžete ozdobiť prakticky čokoľvek. Festival Coachella je jednou z najočakávanejších hudobných podujatí v USA a kolekcia od H & M vám dáva možnosť byť jej súčasťou.

Zdroje: www.hm.com www.hmlovesmusic.tumblr.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, šperky a hodinky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.