Načerpajte inšpiráciu! - Svadobné šaty jar / leto 2015

Načerpajte inšpiráciu! - Svadobné šaty jar / leto 2015

1. júna 2015, koktejlové šaty, šaty bez ramienok, trendy, svadobné šaty, vintage, morská panna, čipka, priehľadné, trúbka, jar / leto 2015, svadba, nevesta, dlhé šaty, krátke svadobné šaty, antické šaty

Sponzorovanej odkazy:

Na sezónne svadobné trendy čaká každá netrpezlivá nevesta. Tento rok na jar a v lete 2015 sa toho od minulých sezón príliš nezmenilo. Opäť bude vládnuť dokonalá čipka, ktorá ku svadobným šatám jednoznačne patrí. Pôsobí ladne a žensky. Budúce manželky sa tiež v tohtoročnej teplej sezóne viac obnažia. In budú odhalené ramená, takže šaty bez ramienok alebo so širšími spadajúcimi ramienkami, nebudú šliapnutím vedľa. Ukazovať sa budú aj iné časti tela, keďže trendy budú aj priesvitné látky, ktoré môžu byť použité v oblastiach dekoltu, chrbta či rukávov.

A u akých strihov svadobných šiat budú tieto trendy využité? Jarná a letná sezóna si priamo žiada krátkych šiat. Slniečko, teplo a príjemný vzduch krátkym svadobným šatám priamo praje. Vyberať možno z elegantných koktejlových šiat či roztopašných dievčenských. Uvedomme si, že dĺžka krátkych šiat nemusí byť nutne extra odvážna a môže dosahovať dĺžky nad kolená. Medzi krátke svadobné šaty zaraďujeme všetky, ktoré sa nedotýkajú zeme. Napríklad strih dĺžky do polovice lýtok vyzerá veľmi netradične, a tým pádom aj efektívne.

Ak chcete byť formálnou a typickou nevestou, iste zvolíte svadobné šaty dlhé. Aj tie sa budú v jarných a letných mesiacoch krásne vynímať. Strihy dlhých šiat sa môžu tiež dosť líšiť. Za posledné roky je veľmi trendy takzvaný štýl morskej panny. Úzky strih šiat sa v dolných častiach rozširuje do dlhej vlečky. V mnohých prípadoch je horná a spodná časť šiat výrazne oddelená použitím rozdielne spracovaného materiálu. Trumpetový strih je oproti tomu menej dramatický a výrazný. Úzky strih a jemné rozšírenie vytvára dokonalú siluetu tela.

Všetky výrazné trendy svadobných šiat v tomto štýle sa najlepšie uplatňujú na takzvaných vintage šatách. Nechajte sa inšpirovať svadobnými šatami svojich babičiek či dokonca prababičiek. Vintage šaty dodajú vašej svadbe elegantný vzhľad dávnych čias, a pritom krásu nových materiálov a strihov. Čipka a nádherné zdobenia, ktorými sa na vintage svadobných šatách skutočne nešetrí, vás ohromí.

Stále ešte pretrváva aj trend antických šiat. Tu zájdeme v minulosti ešte oveľa ďalej než do éry našich prababičiek. Tieto svadobné šaty siahajú do dávnych čias gréckych bohýň. Každá zo žien by sa chcela cítiť ako bohyňa krásy a lásky Afrodita či ako iná z bájnych dám (Héra, Artemis, Aténa…). Aká iná lepšia príležitosť k tomu môže byť ako najkrajší deň vášho života. V antických svadobných šatách sa budete cítiť sebavedome, keď si uvedomíte, čo predstavujú. Splývavá látka, ktorá je vystužená len v oblasti pŕs a niekedy ani to nie, je príjemná na dotyk i na nosenie.

Zdroje: www.houseofbrides.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módne peklo.