Vlasové experimenty, farebná sezóna sa blíži!

Vlasové experimenty, farebná sezóna sa blíži!

26. júna 2015, hair, Chalk, trendy, vlasy, moda, jar

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľate o novej vlasovej zmene, chcete farbu oživiť alebo byť úplne iná? Na slovenský trh práve prichádza úplná novinka vo vlasových trendoch. Jej názov je hair chalk alebo ak chcete v preklade „vlasové kriedy.“ Jedná sa o farebné tuby, na zvýraznenie imidžu. Nebojte sa dať svojim vlasom novú šťavu. Prichádzajúca sezona si žiada trošku extravagancie, preto sa pustite do experimentovania hneď teraz a vyskúšajte farebné kriedy na vlasy.

Farebné pramienky sa v sezóne jar / leto 2015 opäť hlásia o slovo. Tentoraz si vlasoví stylisti naozaj poriadne vyhrali. Namiesto dlhých pramienkov zafarbených po celej dĺžke, ktoré sú už passé, nafarbili len niekoľko prameňov v spodnej časti hlavy. Niektorí ich dokonca nafarbili opačným smerom, od korienkov do polovice ich dĺžky. Dajte zbohom Ombré štýlu a privítajte farebné kriedy, aplikácia je veľmi jednoduchá, že ju zvládnete samy v pohodlí svojho domova v ponuke je nepreberné množstvo farieb, tak je len na vás ktorú si vyberiete. Najlepšie na kriedach je to, že sa vymývajú, a tak môžete byť každý deň iná, ako chameleón.

Ozvláštniť účes týmto spôsobom nie je vôbec ťažké! Skúste farebné vlasové kriedy v širokej palete farieb, ktoré ponúka napríklad L'Oréal Paris alebo Powder Spray od label.m. Vlasy si nezničíte a vďaka ich ľahkému vymytiu môžete experimentovať s farbičkami, ako sa vám zapáči. Odporúčame pred prvou aplikáciou zhliadnuť ilustračné videa, kde vám presne popíšu aplikáciu. Prestaňte sa báť a dajte priechod svojmu extravagantnému ja!

Jedno je ale isté, letné mesiace tohto roka ovládne modrá a ružová. Tieto farby, vo svojich púdrovo pastelových tónoch aj výrazných odtieňoch tyrkysovej a modrozelenej až neónovo ružovej, bodujú na plnej čiare. Pripravte sa, extravagancia zavládne nielen vo vlasových trendoch ale aj v líčení, lakovaní a samozrejme v móde! Máme sa teda tento rok na čo tešiť.

Zdroj: pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika a vlasy a účesy.