Jarná kolekcia Mango prináša do pánskych šatníkov ležérnosť

Jarná kolekcia Mango prináša do pánskych šatníkov ležérnosť

7. júna 2015, Mango, kolekcia Mango, pánska kolekcia Mango, jar 2015, pánske oblečenie, pánske trendy

Sponzorovanej odkazy:

Jar je tu podľa kalendára už dávno a aj muži iste potrebujú doplniť svoj šatník niekoľkými novými trendy kúskami podľa diktátu súčasnej módy. Značka Mango privítala novú sezónu v ležérnom štýle, ktorý dokonale predstavila vo svojom jarnom katalógu. V ňom vládne model Florian Van Baele nafotený v prostredí hôr predvádzajúci štýlové a pohodlné outfity plné súčasných trendov. Čo všetko v katalógu Mango jar 2015 nájdeme?

Outfity v pánskej kolekcii Mango sa perfektne hodia na každodenné nosenie a jednotlivé kúsky sa medzi sebou dajú bez problémov kombinovať. Srší z nich nadčasovosť, ale môžeme tu pozorovať aj aktuálne sezónne trendy. Všetko je však ladené do ležérneho, pohodového štýlu, ktorý je veľmi nositeľný a sadne takmer každému.

Čo sa týka vrchného oblečenia, je kolekcia plná najrôznejších jarných búnd so zapínaním na zips aj na gombíky. Sú ladené do neutrálnych farieb ako béžová, hnedá, či čierna, často kombinujú klasické materiály s koženými časťami, alebo ich zdobí trendy prešívanie. Perfektnou jarnou voľbou bude aj džínsová bunda korešpondujúca s ďalším veľkým trendom.

Denim, jeden z top trendov sezóny jar /leto 2015, však prestupuje celou kolekciou a sú z neho vytvorené nielen džínsy a bundy, ale aj kraťasy či košele. Ďalším veľmi obľúbeným prvkom sa u Manga stáva pletenina. Môžeme tu vidieť veľa ľahkých, avšak hrejivých svetrov v jednoduchom prevedení, alebo napríklad zdobených prúžkami.

Pokiaľ zháňate na jar nové nohavice, určite zamerajte svoju pozornosť k chinos nohaviciam, ktoré sú nad členky vyhrnuté. Ako vidíme v kolekcii Mango, môžu byť ladené do rôznych farieb, od béžovej cez hnedú až po tie denimové s dierami na kolenách. A čo k chinos nohaviciam obuť? Jednoznačne desert boots, ako radí katalóg Mango.

Väčšinu outfitov vedú k dokonalosti aj zaujímavé doplnky. U búnd to môžu byť vzorované šatky, na jar už iste páni využijú slnečné okuliare a hodiť sa môže aj priestranná khaki taška vhodná napríklad do posilňovne či na cestovanie. Pre odvážnejších mužov, ktorí sa neboja byť na uliciach vidieť, je tu aj štýlový klobúk, kolekcia ponúka aj klasickú šiltovku.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.