Poriadna dávka španielskeho štýlu v pánskej kolekcii Pull & Bear jar 2015!

Poriadna dávka španielskeho štýlu v pánskej kolekcii Pull & Bear jar 2015!

12. júna 2015, kolekcia, pánske oblečenie, pánska kolekcia, Pull & Bear, jar 2015, trendy 2015, denim, košele

Sponzorovanej odkazy:

Španielska značka Pull & Bear si pre tohtoročnú jar pripravila veľa rôznych štýlov obliekania, medzi ktorými sa môžu páni rozhodovať. Naladiť sa môžu na ležérnu vlnu s kolekciou Street Life, kolekcia Flower Print nás zase donúti tešiť sa na leto a privolávať ho záplavou farieb. Kolekcia Black Label potom ponúka oblečenie v jednoduchej a perfektne vyzerajúcej čierno-bielej kombinácii, Daily Standards pánov oblečie do školy aj do práce. Poďme sa na bohatú ponuku pozrieť podrobnejšie!

Street Life

Výrazné farby, tričká s potlačou a samozrejme nevyhnutné tenisky, to sú hlavné piliere kolekcie Street Life, ktorá sa perfektne hodí na voľný čas strávený vonku. Pohodlie tu hrá dôležitú úlohu a mikiny s kapucňou, voľné tričká či džínsové kraťasy ho poskytujú dostatok. Kolekcia nabáda k tomu, aby sa muži nebáli výrazných farieb, veď k streetovej móde patrí a svetlo modrá či oranžová farba.

Flower Print

Že sa kvetinová potlač hodí len do dámskeho šatníka? Ale kdeže! Mužom pristane rovnako ako ženám, a tak si pre tento rok tento trend osvojili aj oni. Nielen kvety však nájdeme v kolekcii Flower Print. Stretneme sa tu napríklad aj s mikinou s motýľmi alebo tričkom posiatym vtáčikmi. Nemusíte sa však báť prehnanej zženštilosti či pastelových farieb. Tieto potlače sú ladené skôr do tmavších tónov, vďaka ktorým mužom naozaj sadnú.

Black Label

Ak patríte k tým, ktorí výrazným farbám príliš neholdujú a radšej sa obliekate v štýle nenápadnej elegancie, v kolekcii Black Label si prídete na svoje. Obsahuje kúsky výhradne v čiernej, bielej či šedej a zároveň vsádza na jednoduchosť. Tričká zdobia iba zaujímavé detaily, ako vrecko v inom odtieni, jednoduché slabé prúžky alebo rafinovane umiestnený zips.

Daily Standards

Ak zháňate oblečenie, ktoré môžete nosiť vo voľnom čase každý deň, potom nezabudnite nazrieť do kolekcie Daily Standards. Oblečie vás do školy, do práce, na prechádzku aj na rande, a to s veľkou dávkou štýlu! Jednotlivé kúsky sú univerzálne a medzi sebou ľahko kombinovateľné. Nájdeme tu veľa denimových kúskov, bez ktorých sa tento rok nezaobídete, jednoduché košele, voľné saká, klobúky aj kraťasy.

Zdroj: www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.