H & M predstavuje Modern Essentials selected by David Beckham

H & M predstavuje Modern Essentials selected by David Beckham

10. júna 2015, David Beckham, H & M, trendy, must-have, jar 2015, pánska móda, pánske sako, pánsky kabát, polo triko, popelín, Modern Essentials

Sponzorovanej odkazy:

Už dávno vieme, ako vyzerá legendárny americký futbalista David Beckham v spodnom prádle, pretože sa už niekoľkokrát predviedol vo svojej kolekcii David Beckham Bodywear pre H & M. V úplne novej kolekcii Modern Essentials sa však dozvieme, ako vyzerá jeho celkový šatník. Predvedie sezónne must-have kúsky, bez ktorých sa podľa neho nemôže zaobísť žiadny muž vrátane jeho. V kampani na seba oblieka klasické kúsky pánskeho šatníka a ukazuje nám, ako žiadúca celá kolekcia je.

David BeckhamDavid Beckham
David BeckhamDavid Beckham
David BeckhamDavid Beckham

Video kampane nakrútil filmový režisér nemeckého pôvodu Marc Forster, ktorý sa stal vďaka svojim svetoznámym filmom veľmi uznávaný. V slovenskom preklade sú najznámejšie jeho filmy Ples príšer, Hľadanie Krajiny – Nekrajiny, Hranice života či najnovšie Svetová vojna. David Beckham tvrdí, že Marc Forster je jedným z jeho najobľúbenejších režisérov a na natáčanie kampane sa veľmi tešil. Posúďte sami, ako sa ich spolupráca podarila.

Ako prvý sa charizmatický David Beckham predvádza v popelínovej košeli. Pokiaľ si niekto z vás nie je istý, tak popelín je hustá tkanina v základnom type väzby tkaniny s prevahou sústavy rovnobežne uložených nití. Už samotná látka tejto košele lipne na klasickosti. Podľa Davida Beckhama potrebuje v šatníku bielu košeľu každý muž. Tieto popelínové košele sa nosia k obleku, ale perfektne môžu fungovať s akýmkoľvek iným než spoločenským oblečením.

Popelínová košelePopelínová košele
Popelínová košelePopelínová košele

ľanovom kabáte, ktorý je ďalším z must-have kúskov, by sme Davida Beckhama nemuseli skoro ani poznať. Kabát je totiž dlhšieho strihu a má veľké funkčné vrecká, zatiaľ čo jeho skrytý zips zachováva jeho elegantný dojem. Dokazuje to, že David Beckham rovnako ako aj ostatní muži, sa môže cítiť skvele aj v oblečení iného štýlu než len zaryto športového či ležérneho.

KabátKabát
KabátKabát

Športovo a intelektuálne vyzerá polo košeľa s krátkym rukávom. Tento módny kúsok sa ľahko nosí a je ideálny pre neformálny vzhľad. Pre Davida Beckhama je polo tričko obľúbeným all-time pánskym oblečením. Obdivuje jeho módnu históriu, a to že zakaždým vyzerá ako klasicky, tak aj veľmi elegantne.

Polo tričkoPolo tričko
Polo tričkoPolo tričko

Ideálnym módnym kúskom pre teplú sezónu je klasické bavlnené tričko. Toho si je vedomý aj David Beckham, a preto ho s úplnou samozrejmosťou zaraďuje do kolekcie Modern Essentials. Pohodlná a jednoducho nositeľná košeľa priláka bezpochyby každého muža.

TričkoTričko
TričkoTričko

Všetka denimová móda sa tento rok na jar a leto 2015 radí medzi popredné kúsky, bez ktorých sa nedá obísť. Platí to aj u džínsovej bundy, ktorá hýri klasickosťou a je ideálna pre jarné vrstvenie. Nosiť ju možno pod kabát alebo cez vaše obľúbené tričko. David Beckhamdžínsovej bunde hovorí, že je najviac univerzálnym kúskom v pánskom jarnom šatníku. Je sviežou voľbou pre teplú sezónu.

Denim bundaDenim bunda
Denim bundaDenim bunda

Inteligentné a jednoduché ľahké sako môže byť obliekané cez oblečenie ako je bunda či ho možno nosiť nedbalo na účely vytvorenia nenúteného štýlu. Pre Davida Beckhama je sako chrbticou každého módneho outfitu. Oceňuje ho, pretože je ľahké a hodí sa tak do teplejšieho počasia, a napriek tomu má svoje pravidelné línie a strih.

SakoSako
SakoSako

Tieto a mnohé ďalšie kúsky boli vybrané Davidom Beckhamom, ako jednou z pánskych módnych ikon, za účelom toho, aby mužská časť populácie vyzerala čo najlepšie. Každý z týchto módnych kúskov predstavuje klasiku, ktorú by mal obsahovať každučký pánsky šatník.

Key piecesKey pieces
Key piecesKey pieces

Zdroje: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.