Lacné nákupy na internete - kde sa ukrývajú najlepšie akčné ponuky?

Lacné nákupy na internete - kde sa ukrývajú najlepšie akčné ponuky?

29. mája 2015,

Všetci dobre poznáme chvíľky úniku, kedy bezmyšlienkovite brázdime vody internetu a nechávame sa uniesť nespočetným množstvom blikajúcich okien. Každú chvíľu sa pred nami objaví akčný výpredaj, zľavový pobyt alebo iná výhodná ponuka sľubujúca šancu, ako ušetriť pri našom nákupe.

V dnešnej dobe už nie je problém zaobstarať si oblečenie a topánky za akčné ceny alebo vyhľadať výhodný nákup elektroniky. Najčastejšie sa s lavínou výpredajov stretávame v čase vianočných sviatkov. Vtedy nielen internetové obchody, ale aj kamenné predajne ponúkajú ceny klesajúce až pod polovicu pôvodnej ceny. Je možné získať výraznú zľavu aj mimo obdobia výpredajov?

Možno vás napadnú špeciálne zľavové portály. V nich sa však prevažne nachádzajú ponuky na zľavové pobyty, gastronomické zážitky alebo iný jednorazový nákup výrobku limitovaný časovou hranicou. Už ste počuli o možnosti nákupov za zľavové kupóny? Sama som sa s touto možnosťou stretla len nedávno a rada by som sa s vami v krátkosti podelila o svoje nové poznatky.

Ako ženu ma pochopiteľne najviac zaujíma nákup oblečenia a módnych doplnkov, ďalej potravín a prípadne oblečenie pre deti. Zistila som, že všetko je možné nájsť na jednom mieste. Existujú totiž weby, ktoré spolupracujú s rôznymi internetovými obchodmi a ponúkajú zľavové kupóny na ich tovar.

Ako nakupovať so zľavovými kupónmi?

Najprv si na danom portáli vyhľadáme akčnú ponuku. Keď klikneme na získanie zľavy – teda ide nám o konkrétny zľavový kód – môžeme prejsť na oficiálne stránky predajcu daného produktu a tento kód uplatniť. Princíp je rovnaký ako v kamenných predajniach. Uvediem jednoduchý príklad. Z magazínu vystrihneme zľavový poukaz, donesieme ho do predajne a tu vďaka nemu získame zľavu.

Najväčším z webov, kde nájdeme zľavové kódy je zlavovekody.com. Na stránkach majú prehľadné členenie do kategórií a zoznam jednotlivých značiek. Ponuka zľavových kódov platí pre online nákupy. Ide tak o veľmi vydarenú formu marketingovej súčasti eshopu. Výhody zľavových poukazov sa odrazia na strane predajcu aj kupujúceho. Takmer každý zákazník dnes hľadá šancu ako ušetriť pomocou nákupu na internete a naopak predajca sa snaží zaujať ponukou výhodného nákupu.

Keď budeme príliš leniví s vyhľadávaním jednotlivých zľavových akcií, môžeme si nechať zasielať tie najlepšie ponuky emailom. Takže nohy na stôl, vedľa počítača šálku kávy a zážitok z komfortných nákupov za priaznivé ceny je takmer idylický.

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.