Stella McCartney Kids jar / leto 2015

Stella McCartney Kids jar / leto 2015

26. mája 2015, stella, mccartney, kolekcia, kids, trendy, fashion, 2015, jar, leto, spring, summer

Sponzorovanej odkazy:

Stella McCartney mala v posledných mesiacoch naozaj veľmi na pilno, nielen že myslela na nás ženy, pre ktoré navrhla veľmi farebnú kolekciu, ktorú sme vám už predstavili, ale tiež stihla predstaviť kolekciu pre naše deti, ktoré tiež chcú byť trendy a štýlové. Svetoznáma módna návrhárka a dcéra rockového speváka nám predstavila ďalšiu lákavú a veľmi očarujúcu detskú kolekciu na jar / leto 2015, ktorá umožní deťom mať svoju vlastnú osobnosť, umožní im byť, čím ony samé chcú.

S minuloročnou kolekciou by Stella McCartney sa naše deti mohli razom premeniť napríklad v divokú rockovú star, prekrásnu princeznú, drsného motorkára či zvedavého detektíva. Ale tento rok sa určite budú chcieť pridať ku Stella McCartney Kids gangu a obliecť džínsy s farebnými záplatami, košele aj bundy pošité veselým patchworkom a ďalšie zaujímavé kúsky, ktoré im opäť umožnia stať sa tým, čím samy chcú. Stella McCartney dáva deťom možnosť popustiť uzdu svojej fantázie a použiť vlastnú kreativitu.

Hneď niekoľko osobitých štýlov je práve to, čo robí detské oblečenie Stelly McCartney jedinečným a veľmi žiadaným. Kolekciu jar / leto 2015 prezentuje bezstarostné, študentské a ničím nerušené leto, plné ľahkosti, bezstarostného života, prvých lások, smiechu a priateľstva. Retro a pohoda na nás dýcha snáď z každého modelu. Hlavné slovo v kolekcii Stelly McCartney má denim a ekologická bavlna, maximálne pohodlné voľné strihy, pre lepší pohyb, letecké bundy i športové uniformy. Nezabudlo sa ani na tie nemenšie parádnice a parádníkov, pre novorodencov sú tu krásne pyžamká a košieľky.

Úplnou novinkou u Stella McCartney Kids je kolekcia letných plaviek s 3D potlačami. V hravých 3D potlačiach ožíva podmorský svet vo svojej reálnej podobe v prostredí piesčitej pláže, aj v podobe humorných komiksových obrázkov, ktoré si vaše dieťa naozaj zamiluje. Stella McCartney nezabúda ani na jeden z najdôležitejších kúskov outfitu, a to sú doplnky, v kolekcii sa do popredia dostali veľmi zaujímavé okuliare, ktoré sú nielen krásne, ale tiež chránia detský zrak pred lúčmi, ďalej to sú šiltovky a šatky s potlačami.

Zdroj: pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, plavky a topánky, obuv.