Promod kolekcia jar / leto 2015 s nádychom Boho štýlu!

Promod kolekcia jar / leto 2015 s nádychom Boho štýlu!

23. mája 2015, Promod, kolekcia, jar, leto, ženy, trendy, Boho, štýl, 2015

Sponzorovanej odkazy:

PROMOD je nezávislá rodinná firma, založená v roku 1975 vo Francúzsku. V súčasnej dobe má viac ako 1000 predajní v Európe, na Blízkom východe, Afrike a Ázii. Kolekciu Promod tvorí skupina stylistov a návrhárov, ktorí dozerajú nato, aby sa v každej sezóne prezentovali ženské a zároveň pohodlné modely a doplnky. Značka ide s dobou, a čo dva týždne osviežuje svojou ponuku v predajniach i na internete tak, aby každá klientka mala šancu nájsť v Promod svoje obľúbené trendy a vytvoriť svoj vysnívaný vzhľad. Promod mobilizuje svoje odborné znalosti, zručnosť šitia a know-how svojich návrhárov pre vytvorenie módy v padnúcom strihu, lichotivých siluetách a s nápaditým detailom. Skutočná žena Promod by mala byť aktívna a moderná.

Tento rok na jar a v lete sa z nás všetkých stanú bohémovia, a to vďaka novej kolekcii s názvom Promod – Collection Printemps ete 2015. Ak ste bohémovia dušou, stačí už len navštíviť Promod a doladiť svoje bohémske ja tiež vzhľadovo. Kvetinky, strapce, šnúrky, žabičkové riasenie, to všetko dominuje (spolu s prúžkami – opäť a zasa) tohtoročnej jarnej a letnej kolekcii 2015.

Farby a výrazné potlače, to je hlavné heslo tohtoročnej kolekcie a navyše detail, ktorý Vás odlíši. Materiály sú aj teraz veľmi kvalitné, sedia perfektne strihovo a sú jednoduché. Promod vytvára ponuku v ktorej sa nájdete, ktorá odpovedá na módne trendy a vďaka ktorej si vytvoríte svoj osobný štýl.

Tohtoročná ponuka sa skladá z nadčasových produktov, ktoré možno podľa chuti kombinovať s inšpirujúcimi farbami a vzormi podľa sezóny. A to všetko spontánne a jednoducho. Promod sa stará o svojich zákazníkov tým, že im je nablízku keď potrebujú pomoc, a preto ako novinku zaviedla poradenstvo, v predajniach aj on-line obchodoch.

Reklamný spot k jarnej kolekcii Promod 2015 s názvom: Promod – Collection Printemps ete 2015, môžete zhliadnuť tu: video

Viac informácií o PROMOD sa dozviete na www.promod.cz .

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.