Jar už dávno dorazila! - Dámska a pánska kolekcia značky Baťa

Jar už dávno dorazila! - Dámska a pánska kolekcia značky Baťa

28. mája 2015, aktovka, taška do práce, mokasíny, kožená obuv, členková obuv, lodičky, sandále, nízka obuv, topánky na podpätku, bucket štýl, jarná kolekcia, Baťa, jar 2015, trendy, unisex, dámske kabelky, strapce, poltopánky, boots, pánske tašky, Hobo bag, messenger

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď to s aktuálnymi teplotami nie je ešte tak vábne, jar je už dávno tu. Už aj príroda je na teplú sezónu pripravená, tak by sme za ňou nemali zaostávať. Už sme viac- menej oboznámení so všetkými jarnými trendmi v oblasti oblečenia a módnych doplnkov. Ako to ale vyzerá v najnovších kolekciách obuvi? Ukážeme si jarnú ponuku našej legendárnej českej obuvníckej firmy Baťa.

V dámskej sekcii predstavuje Baťa obuv a kabelky s trendy perforáciou (prederavenie). Nejde o žiadny kaz či druhú akosť. Diery sú zámerné. U obuvi a dá sa povedať, že aj u dámskych kabeliek zaisťujú priedušnosť. Topánky tak odbúravajú pot vašich nôh a nemusíte sa obávať zbytočného zaparenia. Aj keď sa rozhodnete pre silonkové ponožky nebudete sa musieť báť niekde vyzuť. Prederavenie má aj veľmi účinný estetický účinok. Kombinácia perforovanej obuvi a kabelky zaisťuje 100% pôsobivosť.

Baťa práve teraz ponúka na pultoch svojich kamenných obchodov aj dámsku štýlovú členkovú obuv s flitrami a kovovým zipsom po strane. Obľúbený model členkových tenisiek so skrytým podpätkom vás bude inšpirovať. Značka Baťa sa nechala motivovať pánskou obuvou a ponúkne aj niekoľko modelov unikátnych dámskych poltopánok so šnurovaním v „derby“ štýle. Pohodlná obuv, ktorú nebudete chcieť opustiť ani v lete. Rafinovaná je elegantná pásková obuv na vysokom podpätku, ale aj obuv nízka, o čom nás presviedča Baťa na modeloch dámskej obuvi v Loafer štýle k ľahkému nazutiu. Nízka podrážka, pretiahnutá špička a výrezy na bokoch vám zaručia dokonalé pohodlie.

Medzi kabelkami máte v kolekcii Baťa tiež neuveriteľný výber. Hlavnú úlohu tu budú ale hrať predovšetkým priestranné kabelky. Napríklad praktická kabelka so štýlovými strapcami, ktoré zaraďujeme tento rok na jar medzi predné trendy. Dlhšie ucho tejto kabelky zabezpečuje jednoduché nosenie, teda nebude problematické si ju ihneď obľúbiť. Klasiku tu reprezentuje kabelka v strihu Hobo bag, ktorá je ponúkaná v piatich farebných variáciách. Dostatok úložného priestoru a ešte vonkajšie vrecko na drobnosti. Čo viac si priať? Poslednou dobou sú veľmi in aj kabelky v Bucket štýle s typickým tvarom a uzatváraním na zaťahovací povrázok. Eleganciu a sofistikovanosť zastupuje messenger kabelka s originálnou sponou. Donúti vás nosiť len všetko potrebné a nebudete mať tak problém niečo v nej nájsť.

Pánsku kolekciu pojala značka Baťa v duchu: „Štýlovo do práce“. U obuvi sa môžete tešiť na originálne lesklé poltopánky, kožené mokasíny, ktoré sa hodia prakticky ku všetkému, nápadité šnurovacie tenisky a semišové Chukka boots. Mám taký pocit, že z tejto ponuky sa musí tešiť každý muž.

Ani páni nebudú ochudobnení o štýlové tašky. Baťa predstavuje napríklad priestrannú tašku z textilného materiálu s nastaviteľným ramenným popruhom, aktovku so zapínaním na dva magnety, crossbody tašku na nosenie krížom cez telo či unisex tašku len na to najnutnejšie.

Zdroje: www.bata.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.