Dovolenková kolekcia od Tally Weijl - Get Packin '

Dovolenková kolekcia od Tally Weijl - Get Packin '

5. júna 2015, Tally Weijl, leto 2015, prázdniny, dovolenka, prázdninová kolekcia, plavky, trendy, kvetinové vzory, pruhované plavky, slnečné okuliare, denim, vrstvenie, pláž, oversized taška, holiday kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Rok uteká ako voda. Ešte pred nedávnom sme bujaro oslavovali Silvester a teraz už je čas vyberať letné dovolenky. S predstihom sa k tomu postavila mladistvá značka Tally Weijl, ktorá vás chce ušetriť cestovných horúčok a obáv z toho, že ste na niečo určite zabudli. Prichádza s prázdninovou kolekciou, kde nájdete všetky módne kúsky, ktoré budú na dovolenke potrebné. Plážové outfity, nevyhnutné doplnky, účelné tašky a samozrejme aj plavky.

Najdôležitejšie pre váš krásny vzhľad na dovolenke budú plavky. Vo vašom kufri proste nemôžu chýbať. Ja si mimochodom beriem na dovolenku vždy viacero plaviek, ktoré stihnem zakaždým vystriedať. Nech sú to pruhované, s kvetinovými vzormi či čisté a jednoduché – Tally Weijl ich má pre vás všetkých! Aj strihy sa podstatne líšia. Všimnite si, že tento rok budú trendy mašličky a klasické zaväzovanie za krk, ktoré vytvára krásny dekolt tým, že pozdvihne poprsie.

Nezabudnite tiež na to, že v niektorých destináciách letných dovoleniek môže byť niekedy chladno, zvlášť potom večer, kedy sa skoro stmieva a v noci, keď slniečko už dávno zapadlo. Tally Weijl radí pribaliť si so sebou do kufra niečo ľahké na vrstvenie, aby ste ľahšie porazili chlad a ponúka napríklad krátku džínsovú bundičku, s ktorou budete ešte ku všetkému trendy, keďže denim tohtoročnú teplú sezónu maximálne ovládol.

Samozrejme sa pri cestovaní nezaobídete bez tašky, ktorá môže fungovať ako príručná batožina do vlaku či autobusu, kam sa zmestia všetky potrebné doklady, desiata, papierové vreckovky, kniha alebo čokoľvek iné na skrátenie dlhého času. Taška skvele poslúži aj na pláž, kam sa pre zmenu vojdú slnečné okuliare, klobúk, časopisy, opaľovacie krémy, uterák, plavky a niečo na prezlečenie. Niet divu, že sa značka Tally Weijl vo svojej prázdninovej kolekcii zamerala skôr na oversized tašky, do ktorých sa toho musí vojsť, čo najviac.

Módne doplnky sú základné kúsky, ktoré dotvárajú váš outfit, aby ste sa na dovolenke mohli cítiť ešte viac očarujúce. Slnečné okuliare, klobúky, sandále a šatky – to všetko v obchodoch značky Tally Weijl.

Zdroje: www.tally-weijl.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.