Prehliadka trendov v lookbooku značky Jennyfer na jar / leto 2015

Prehliadka trendov v lookbooku značky Jennyfer na jar / leto 2015

21. mája 2015, kolekcia, Jennyfer, lookbook, jar 2015, leto 2015, dámske oblečenie, dievčenské oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Máte rada dievčenskú módu plnú trendov, odvážnych kombinácií a hravých strihov? Potom si bezpochyby zamilujete aj najnovší lookbook francúzskej značky Jennyfer pre sezónu jar /leto 2015. Značka Jennyfer sa nebojí nespútane kombinovať a vie, že k teplému obdobiu neodmysliteľne patrí veľa vzorov, potlačí a výrazných farieb, vďaka ktorým si slnečné počasie užijeme ešte o chlp viac . Na čo všetko sa teda môžete tešiť?

www.jennyfer.com

Jar tohto roku už tradične patrí kvetom. A to nielen tým na lúkach a záhradách, ale samozrejme aj tým na oblečení. Nechajte tak rozkvitnúť aj svoju košeľu, top alebo sukňu. Tieto kúsky plné kvetov potom môžete po vzore lookbooku Jennyfer jednoducho kombinovať napríklad s jednoduchou bielou farbou.

www.jennyfer.com

Ďalším viac ako citeľným trendom v jarnej kolekcii Jennyfer sú nápisy na šatách aj topoch. Jedná sa o vcelku jednoduché oznámenie ako PARIS či BEVERLY HILLS, ktoré vynikajú predovšetkým na jednofarebných kúskoch. Podobne je to aj s najrôznejšími číselnými kombináciami, ktoré zase pripomínajú čísla na dresoch športovcov, s ktorými sme sa stretli aj v minuloročnej sezóne.

www.jennyfer.com

Ak by ste ešte čo i len na okamih váhali, aké farby sú túto sezónu módnou alfou a omegou, po preskúmaní lookbooku Jennyfer pre jar a leto 2015 už nebudete tápať ani sekundu. Rovnako ako vo väčšine ostatných kolekcií sú to čierna a biela, ktoré hrajú prím. Skvele sa spolu dopĺňajú a nemenej dobre fungujú aj s ostatnými farbami a nápismi. Nahrávajú jednoduchému kombinovaniu a štýlovému minimalizmu.

www.jennyfer.com

Pri pohľade na jednotlivé kombinácie, ktoré lookbook Jennyfer ponúka, zistíme, že nie je potrebné hľadať v prepájaní jednotlivých kúskov nič zložité a zvládne to každý. Nemusíte sa snažiť vymýšľať netradičné a originálne veci, občas stačí staviť na klasiku. Kvetovaná košeľa vyzerá skvele s bielymi kraťaskami aj vyšisovanými nohavicami na traky. K sukniam s potlačou sa zase perfektne hodí biely top či košeľa. Nič nepokazíte ani klasickými prúžkami zdobiacimi top a čiernymi jeansami. Pre oživenie môžete pridať zaujímavý prvok akým je napríklad klobúk či zaujímavá kabelka.

www.jennyfer.com

Zdroj: www.topofmind.sk

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.