Čo na seba na jarnú noc strávenú v kasíne?

Čo na seba na jarnú noc strávenú v kasíne?

10. mája 2015,

Jar vonku vyčíňa v plnej sile, zima dala na čas svoje zbohom a vy ste mohli konečne odložiť zateplené kabáty dozadu do skrine. A s novým ročným obdobím nastúpili do butikov najnovšie módne kúsky. Je teda potrebné prevetrať starú garderóbu, trochu investovať do svojho vzhľadu a obohatiť svoju skriňu o najmodernejšie šatstvo, topánky aj doplnky. Tohtoročnému roku vládne farba názvom Marsala. Červený odtieň podľa slávneho sicílskeho červeného vína sa stal farbou roku 2015, preto neváhajte a určite svoj šatník o túto farbu rozšírte, rozhodne budete pôsobiť trendy a vyrovnane. Marsala totiž vyžaruje stabilitu, dôveryhodnosť aj sebaistotu.

foto: Carla Ossa

Tú musíte mať

Veľkým hitom tohtoročnej jari sú bezpochyby kožené bundičky. Praktické i elegantné zároveň, ľahko sa hodia ku všetkému a vždy v nich vyzeráte štýlovo a mladistvo. Ani v tomto roku určite neurobíte chybu, keď si takú zaobstaráte. Nezáleží na tom, v akej farbe či strihu. Od tradičnej čiernej a béžovej až k pestrým odtieňom oranžovej alebo zelenej. Koženou bundou stopercentne nič nepokazíte, milujú ju ako obyčajné ženy, tak aj celebrity. Taká Sarah Jessica Parker si ju dokonca obliekla k sladko ružovej večernej róbe. Veľkou výhodou koženej bundy je aj to, že dokáže počas chladnejších večerov trávených vonku príjemne zahriať.

Hor sa do víru jarnej noci

Navštívte obľúbený obchodík s módou, pozrite si najaktuálnejšie ponuky módnych svetových značiek a nakúpte si nové outfity, ktoré v nastupujúcom teplom počasí vynosíte a svojim sviežim lookom uchvátite okolie. Aj keď ste vyslovene športový typ a príliš nevyhľadávate usadlejšie šaty, privrite oko a niečo naozaj elegantného na seba si kúpte. V týchto moderných nových kúskoch potom môžete hravo a veselo vyraziť do víru jarnej noci a prekvapiť okolie svojím vkusným oblečením. Či už idete do kina, na párty či do kasína. Obohaťte šatník aj o oblečenie s kvetinovým vzorom. Nie každá značka svoju jarnú kolekciu v kvetinovom štýle poňala, také H&M či Zara ale určite áno, a je to veľmi dobre. Druhá spomínaná, Zara, patrí medzi lídrov v rozvoji rýchlo sa meniacej módy. Nové módne vzory sú do sveta expandované extrémne rýchlym tempom. Dvorný návrhári prichádzajú s novými modelmi denne, tie sú následne ihneď revidované a uvádzané do výroby. Nie je teda divu, že spoločnosti vzrástli tržby v minulom roku o príjemných 8%.

Zaujímavé kartové vzory ideálne na noc v kasíne

Nenechajte sa ale upokojiť iba kvetinami a experimentujte. Ak sa vám páčia vzory ala kartové hry, rozhodne si takúto obuv či oblečenie kúpte. Hracie karty sa svojimi farbami a ľahko gotickým vzhľadom stali inšpiráciou pre rôzne módne kúsky aj doplnky. Kartové hry, najmä black jack, poker, či ruleta sú teraz veľmi horúcim trendom. Štatistiky hovoria jasne, od roku 2006 popularita kasínových hier vzrástla niekoľkonásobne. Každý lepší hráč má svoj vycibrený štýl hry a samozrejme si osvojí kasíno slovník. Môže sa to zdať na prvý pohľad jednoduché, ale nie je. Preto nazrite online kasínový žargón tu od Poker stars , ktorý vám pomôže sa orientovať medzi ostatnými hráčmi a dílermi, aby ste sa medzi nimi cítili ako na koni. Ohromte svojich súperov herným prejavom, triafaním kariet na stole, rozvážnym zložením kariet na stôl či tým, že ho pripravíte o všetky žetóny a tiež na ostatných zapôsobte aj svojím hazardne ladeným vzhľadom.

Hracie karty v histórii módy

Zohnať ale takto kasínové ladené oblečenie ale nie je úplne úplne jednoduché. Keď sa totiž poohliadnete, v aktuálnych časopisoch módne značky tento vzor vôbec neponúkajú. A je to pekná škoda. Pletené svetre bielej farby s potlačou srdcovej sedmy či čierno- biele puzdrové šaty s drobným vzorom sŕdc, listov, kár a krížov a mnoho ďalšieho. Tak s týmto sa na prehliadkovom móle Fashion Rio v Riu de Janeiro predviedol stylista Alessa a za obleky inšpirované kartovými hrami zožal pochvalu. To slávne klenotníctvo H. Stern v predminulom roku zahájilo výstavu svojich šperkov, ktoré boli tiež čertovými obrázkami inšpirované. Celú svoju krásnu a originálnu zbierku potom nazval „kartová hra“ a snažil sa poukázať na kúzlo hier. Hravý a magický svet sa tu snúbil s precíznosťou a detailnosťou jednotlivých doplnkov a výsledok bol vskutku fenomenálny. Náušnice, prstene, prívesky, náhrdelníky. Z jeho výtvorov sršala elegancia i hravosť.

Ako Alenka v ríši divov

Alenka v ríši divov, foto: martinak15 [pictureInfo]

Rozprávku Alenka v ríši divov iste každý pozná a vie, že jednou z veľkých postáv bola aj Srdcová kráľovná. Touto excentrickou a krutou postavou sa nechala inšpirovať obuvná značka Melissa. Tá kartové vzory hrdo zakomponovala do svojej kolekcie a obohatila nimi ako baleríny, tak aj plátené tenisky. Baleríny rôznych farebných odtieňov boli ozdobené ako drobnými vzormi kariet, tak aj apartnými vreckovými hodinkami. Veľmi zaujímavý a pohľadný kúsok.

Karty, kam sa pozrieš

Keby sme si ale urobili poriadny výlet do sveta módy, nájdeme nespočetné množstvo oblečenia aj doplnkov inšpirovaných kartovým balíčkom, z ktorých by sme si ľahko vybrali to najlepšie, čo sa nám najviac pozdáva. Stojí za to poriadne zabrúzdať na internete a nájsť pár kúskov v tomto štýle, ktorými by sme skutočne zaujímavo a atraktívne ozdobili náš šatník. Aj celkom malé spestrenie kartovým vzorom môže dať celkovému outfitu nádych originality a neokázalosti. Také obyčajné dámske pančuchy s pravidelne usporiadanými potlačami sŕdc, listov, kár a krížov. Alebo naopak luxusné, nápadné farebné legíny zahalené do vzoru srdcovej kráľovnej. Pre pánov pre zmenu košeľa či tričko s potlačou Jokera a mnoho ďalšieho. Nielen na karnevaly, ale aj na všedné nosenie. Nebojte sa zahryznúť do kúska extravagancie a vyrazte aj s celou partiou takto tématicky odetí ústrety vzrušujúce jarnej noci strávenej v kasíne. Iste zožnete rad nadšených pohľadov a pochvál.

Autorom článku je redakce. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.