Čas letných šiat prichádza, pripravte sa na leto s kolekciou F & F!

Čas letných šiat prichádza, pripravte sa na leto s kolekciou F & F!

7. mája 2015, dámska kolekcia, F & F, letná kolekcia, leto 2015, letné trendy, šaty, overaly, trendy 2015, sandálky, slnečné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Čas letných sandálkov, krátkych šiat, pohodlných vzdušných tielok a slamákov nastane čo nevidieť, a vy sa na to môžete pripraviť už teraz. A to napríklad aj so značkou F & F, ktorej letná kolekcia zahŕňa kľúčové looky novej sezóny, ktoré pristanú aj vám. Aké to sú? Podľa tejto značky hrá v lete 2015 jednu z hlavných rolí inšpiratívny glamour štýl 70. rokov, vedľa neho si hovoria o pozornosť aj neprehliadnuteľné kaleidoskopické vzory a v neposlednom rade sú to aj farby drahokamov a siluety lichotiace ženskej postave, ktoré náš vzhľad povznesú do úplne nečakaných výšin!

Tielko 14.99 eur, kabelka 19.99 eur, k dostaniu v obchodoch F & F. [pictureInfo]

Ako perfektne zladiť ženskosť s uvoľnenosťou vám poradí kolekcia F & F pre tohtoročné leto. Nájdeme tu voľné a vzdušné kaftany , ktoré už na pohľad zvádzajú k prechádzkam po pláži. V lete zaručujú maximálne pohodlie, ale zároveň lákajú k pohľadom na odhalené nôžky.

Kaftan 11.99 eur, slnečné okuliare 5.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Ak stále premýšľate, či si zaobstarať overal, odpoveď znie jednoznačne áno! Overaly sa tento rok stali stredobodom módneho vesmíru a nie je dôvod, prečo sa ich kúzlom nenechať zlákať tiež! Vyriešia vám problémy s kombinovaním vrchnej a spodnej časti outfitu a vďaka printom, ktoré im F & F vtislo, vyzerajú neuveriteľne letne a štýlovo. Tu prišli na rad nielen kvetinové potlače, ale aj paisley vzor, ​​alebo pestrofarebné vzory kaleidoskopické.

Overal 35.99eur, sandále 22.99 eur, lístoček 23.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Klobúk 13.49 eur, overal 23.99 eur, sandále 27.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Výrazné vzory síce k letu patria, a tomu tohtoročnému predovšetkým, ale nie sú pre každého. Ak dávate radšej prednosť jednofarebným kúskom oblečenia, potom aj na vás značka F & F myslela. V tomto smere z kolekcie vyčnievajú jednoduché splývavé maxi šaty v tyrkysovej či kobaltovo modrej farbe, ktoré budú perfektné na prechádzku mestom i na pláž, a ak k nim pridáte opasok, zažiarite v nich aj pri večerných akciách.

Šaty 29.99 eur, sandále 22.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Šaty 29.99 eur, sandále 22.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Je jasné, že bez doplnkov sa nezaobíde snáď žiadny outfit. F & F vidí kľúčové doplnky v slnečných okuliaroch, klobúku a sandálkoch. Slnečné okuliare sú štýlové a praktické zároveň a väčšina z nás bez nich počas letných mesiacov z domu nevychádza. Ďalším nástrojom, ktorý ochráni vaše oči pred priamym slnečným svitom, je klobúk. Jedná sa o štýlovú záležitosť, ktorá dodá šmrnc aj tomu najjednoduchšiemu outfitu. Pohodlné a skvelo vyzerajúce sandálky sú treťou nevyhnutnosťou letného looku a aj tým je u F & F venovaná patričná pozornosť! Vyberte si medzi žabkami, podpätkami a platformami.

Nohavice 18.99 eur, sandále 23.99 eur, k dostaniu u F & F. [pictureInfo]

Čas letných šiat prichádza, pripravte sa na leto s kolekciou F & F! (Http://www.lu­xurymag.cz)

Zdroj: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.