Naštartujte novú sezónu! - Kolekcia Kickstart od Lindex

Naštartujte novú sezónu! - Kolekcia Kickstart od Lindex

25. januára 2015, náhrdelník, dámske tričká, legíny, boyfriend štýl, džínsy, Kickstart, Lindex, bomber bunda, animal vzory, kvetinové vzory, jar 2015, detské oblečenie, slnečné okuliare, mini batoh, cvočky, kabelka

Sponzorovanej odkazy:

Od nového roka si každý z nás sľubuje, aby bol lepší ako ten minuloročný a pripravil nám oveľa viac radostnejších chvíľ. Značka Lindex začiatok nového roka poňala ako štartovú čiaru a pripravila si pre svojich zákazníkov zbrusu novú kolekciu Kickstart, ktorá ponúka perfektné oblečenie k naštartovaniu novej sezóny. Väčšina módnych kúskov sa bude hodiť skôr až na jar, ale našťastie sa tohtoročná zima podarila a mnoho z jarnej garderóby sa dá využiť už teraz.

Kolekcia Kickstart sa zameriava na dámsky a detský sortiment. Nájdeme tu všetko od oblečenia, cez módne doplnky a kabelky, až k šperkom. Pre dámy je pripravený široký sortiment jarných tričiek. U značky Lindex budú in štýlové tričká s trendy potlačami a vzormi tejto sezóny. Lindex priamo vyzýva k tomu, aby sme si vybrali svoje najobľúbenejšie, alebo dokonca všetky naraz! Tričká majú klasický strih a krátky rukáv. Väčšina modelov je ponúkaná v niekoľkých farebných variantách, predovšetkým to bude biela, béžová, ružová a svetlo zelená.

K tričku bezpodmienečne patria nohavice. Lindex dáva na výber medzi klasickými džínsami a legínami. Jeden z modelov džínsov sa pýši svojou pohodlnosťou a zľahka elastickým lemom u členkov. Ďalšie zase zúženými nohavicami a spraným vzhľadom. Obidva modely sú vo voľnom boyfriend strihu, ktorý sa minulú sezónu dosť ujal a značka Lindex to zohľadnila. Milujeme ich a hodia sa ku všetkému!

V ponuke sú aj bundy, ktoré sa v chladnejších dňoch hodia. Stále pretrváva trend z minulej jesennej sezóny, a to bomber štýl. Akési letecké bundy sa vyznačujú kratším strihom s gumovými lemami v páse a na rukávoch. Prostý a jednoduchý strih týchto búnd sa skvele hodí k pohodlným džínsom. Vybrať si budete môcť z búnd s trendy zvieracím a kvetinovým vzorovaním či klasických jednofarebných.

Výrazným a často používaným motívom kolekcie Kickstart sa stal florálny exotický vzor. Značka Lindex ho zobrazuje na tope bez rukávov, mikine a už zmieňovanej bomber bunde. Všetko je ladené do športového štýlu.

V podobe módnych doplnkov sa tu predstavujú slnečné okuliare s metalickými obrúčkami v akomsi futuristickom štýle. Vďaka týmto okuliarom sa okamžite stanete centrom pozornosti. Vedľa okuliarov sa v kolekcii objavuje aj kabelka ideálnej veľkosti s trendmi cvočkami a športový mini batoh pre všetky nevyhnutnosti. A nezabudne sa ani na šperky a tu ich zastupuje plastový náhrdelník v dúhovom odtieni, ktorý má vzhľad reťaze.

Detská kolekcia Kickstart od Lindex je veľmi rozmanitá a v mnohých prípadoch sa snaží evokovať „dospelú“ dámsku kolekciu. Deti, mladiství a ich mamičky si zaiste prídu na svoje, pretože je z čoho vyberať a všetky módne kúsky sú vkusné a trendy. Dá sa povedať, že tu nikdy nemôžete šliapnuť vedľa.

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, slnečné okuliare a značky a značkové oblečenie.