Dvojitá pánska kolekcia HUGO BOSS jar /leto 2015 má rozdielne tváre

Dvojitá pánska kolekcia HUGO BOSS jar /leto 2015 má rozdielne tváre

12. januára 2015, koža, trendy, vak na chrbát, Hugo Boss, jar / leto 2015, pánska móda, pánske bundy, elegantné oblečenie, obleky, saká, pánske tašky, pánske topánky

Sponzorovanej odkazy:

Za oknami to nevyzerá vôbec prívetivo a možno z toho vyvodiť, že zima, hoci nie kalendárna, už začala. Čo takto sa trochu „zahriať“ pánskou kolekciou nemeckej módnej a z časti aj kozmetickej značky Hugo Boss pre jar a leto 2015? Možno vám to príde skoro a bohvie, kedy ona vytúžená teplá sezóna príde, ale bola by škoda si túto kolekciu nepredstaviť už teraz, keď už nás s ňou značka Hugo Boss oboznámila. Módna značka s dlhoročnou tradíciou síce nepatrí medzi takzvané „dostupné“ značky a jej obchody sa u nás na Slovensku nevyskytujú na každom rohu, ale ak o ňu budete skutočne stáť, môžem odporučiť zájsť si do domoviny tejto značky, ktorú máme blízko a kde sa dajú kúpiť módne kúsky tejto značky o niečo výhodnejšie, zaručene aj skôr a vo väčšom výbere.

Pánska kolekcia pre jarnú a letnú sezónu budúceho roku je rozdelená do dvoch podkolekcií. Tá prvá nesie názov Music Meets Fashion. V doslovnom preklade teda niečo ako „hudba sa stretáva s módou“. Hudba má podľa značky Hugo Boss veľmi blízko k móde a prináša jej tie správne ingrediencie pre sofistikované a vhodné obliekanie. Je v tom cit. Táto kolekcia zahŕňa všetko od lemovaných kabátov po upnuté bundy. Oblečenie v tejto kolekcii sa snaží nájsť rovnováhu medzi konzervatívnou a príležitostnou módou. Elegantné pánske oblečenie je u značky Hugo Boss na prvom mieste, a preto v kolekcii nájdete perfektne strihané obleky. Ak sa budete chcieť priblížiť mestskému štýlu, značka odporúča k úhľadným oblekom jednoduché tričká charakteristických farieb ako je azúrovo modrá v kombinácii s bielou. Novotvaru sa dočkali nohavice od bossov. Definované sú hranatým tvarom vo vrchnej časti a zúžené, jemne skrátené dole. Ich dĺžka takmer dosahuje trendy strihu nad členky. Okrem týchto módnych kúskov nájdeme v kolekcii aj námornícky kabát v dvoch farebných prevedeniach, kožené bundy univerzitného štýlu, pletené polo košele či svetre s výstrihom do V. Hugo Boss má aj veľkú záľubu v pánskych mokasínach vystlaných semišovou kožou a upravené tak, aby si ponechali svoju patinu. Z pravej kože sú vyrábané aj pánske viacúčelové tašky, ktoré sa hodia pre každú príležitosť, predovšetkým však do práce či do školy.

V druhej z podkolekcií Hugo Boss si budete musieť pridržiavať klobúky. Nesie totiž názov Speed ​​(Rýchlosť). Chce vykresliť vzrušenie a svet Formule 1. Pripravte sa na odvážne materiály, strihy, tvary a renovácie. Totemy tejto kolekcie sú rýchlosť a pohyb. Dokonca aj lookbook k tejto kolekcii je nafotený v prostredí s Mercedesom Benz C 111-II Concept z roku 1970. Oblečenie v kolekcii abstrahuje geometrické línie karosérie v odtieňoch šedej. Používa sa tak u košieľ i jogging nohavíc. Pohyb sa stvárňuje najlepšie na oblečení z priliehajúceho nylonu, s elastickými pásmi a klasickými i suchými zipsami. Dokonca aj niečo tak zdanlivo jednoduché ako jediné zapnutie smokingu je malý zázrak techniky, vyrobený tak prostredníctvom švov, rovnako ako bavlnené topy s lemom, čierne vlnené sako s koženými záplatami na ramenách a rukávy s grafickými výrezmi. To isté platí aj pre ergonomicky strihané nohavice a svetre ovplyvnené myšlienkami dizajnu čalúnenia pretekárskych áut. Farby sú obmedzené len na klasiku, a to čiernu, bielu, šedú a v náznakoch je aj červená. Súčasťou kolekcie je aj niekoľko veľmi vyvedených modelov pánskych topánok a ešte zaujímavejšie sú kožený batoh a vak, ktorý sa v poslednej dobe stal neskutočným trendom.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.