It 'christmas time! Keď nosíme legíny, pančucháče a silonky o Vianociach

It 'christmas time! Keď nosíme legíny, pančucháče a silonky o Vianociach

25. decembra 2014, vianočný motív, legíny, silonky, pančucháče, Calzedonia

Sponzorovanej odkazy:

Čas hryzúcich pančucháčov alebo ich žiarivých disco príbuzných je preč. Rovnako tak aj legíny už nestrkáme len pod lyžiarske nohavice. Niečo nepredstaviteľné sa úplne pomaly a nenápadne vtlačilo do našich šatníkov a mnohé z nás si nevedia predstaviť deň bez pohodlných „legínových“ nohavíc. Využime vianočných sviatkov a kúpme si legíny s trblietkami, silonky zdobené zlatými vzormi alebo pančucháče s metalickým leskom. Prichádza obdobie, keď sa ozdobným prvkom medze nekladú a gýč dostáva svoj nevídaný priestor.

Kde inde hľadať inšpiráciu, než v obchodoch Calzedonia. Na začiatku jesene ma tam ohromili legíny s punkovými cvočkami. Kolekcia punk-rock ponúka koženkové legíny, silonky zdobené výraznými potlačami a pančucháče s trblietkami.

Vianočný sortiment sa pýši legínami s flitrami, čo je skvelý kúsok na večierky a oslavy. Sama sa ich nebojím nosiť i s džínsovou bundičkou a bielym tričkom. Je to outfit voľnočasový, ale veľmi originálny. Na večierok len prehodíme tričko za čipkovaný top a saténové sako. Nebojte sa skúšať netradičné kombinácie, kolekcia Calzedonia k tomu priamo nabáda.

Pozrime sa na niekoľko horúcich tipov. Kto si nepotrpí na výrazne zdobené silonky po celej svojej dĺžke, môže zvoliť silonky s potlačami na lýtkach alebo len po stranách. Doplníme o lodičky, večerné šaty, kožúšok a máme hotovo.

Ja by som tentoraz z ponuky Calzedonia vybrala legíny so zlatým pruhom. Výrazné, ale stále s možnosťou vytvorenia pomerne decentného modelu. Nebála by som sa k nim obuť ani tenisky.

Pančucháče sú však rozhodne hrejivejšie než silonky, a preto padne voľba skôr na ne. Ak sa nechceme vzdať sukne ani v zime, sú kvalitné pančucháče základ. Na čierne zabudnite a vyskúšajte aspoň výraznú farbu alebo metalický look.

Legíny pochopiteľne ponúkajú aj iné značky ako je Zara, Mango, Koralline alebo H&M. Ponuka značiek je však vzhľadom k ostatnému tovaru obmedzená. Vyskytujú sa predovšetkým legíny kožené alebo v kombinácii s koženkou. Silonky a pančuchy so zaujímavými motívmi má v ponuke napríklad Lindex.

Zdroj: www.calzedonia.it

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.