Buďte trendy aj na horách!

Buďte trendy aj na horách!

1. januára 2015, zima, snow, hory, trendy, bundy

Sponzorovanej odkazy:

Dávno sú preč doby, kedy sa pri športe neriešilo kto má čo na sebe. Kto si myslí, že počas lyžovania netreba vyzerať štýlovo, ten sa mýli. V starých šponovkách či objemných oteplovačkách naozaj nikoho nezaujmete, ani keby vaša lyžiarska technika bola čo najdokonalejšia. Inšpirujte sa slovenskou modelkou Andreou Verešovou, ktorá je na horách vždy patrične štýlová a v posledných rokoch ju nasleduje čoraz viac známych osobností.

Nezabudnite na teplé oblečenie nielen na zjazdovku, ale aj na večer do útulnej krčmičky alebo chalupy, kde sa priamo ponúka posedenie pri krbe či lahodnom moku.

Pripravte sa na zimné dni a večery s novou kolekciou od prestížnych svetových značiek. Praktické športové odevy z tých najlepších materiálov vynikajú svojou funkčnosťou a majstrovským prevedením. Ako v bavlnke sa budete cítiť nielen na zjazdovke, ale aj počas iných športových aktivít, pri ktorých najmä oceníte špeciálne materiály, ktoré sú vhodné aj do extrémnych podmienok. Precízne spracovanie s prakticky umiestnenými vreckami a štýlovými detailmi predstavujú kľúčové črty tejto kolekcie. Hlavné heslo čo sa týka trendy farieb pre tento rok je „čím žiarivejšia, tým lepšie“. Či už z dôvodu bezpečnosti na zjazdovke, tak z dôvodu viditeľnosti dole pri bare.

Keď sa balíte na hory, nikdy nezabudnite na kvalitný huňatý sveter, funkčné spodné prádlo, bundu, v ktorej budete na svahu neprehliadnuteľná, oteplovačky, štýlovú čiapku, hrejivé rukavice, prilbu z bezpečnostných dôvodov a hlavne dobrú náladu.

Lyžiarka s eleganciou

Snowboardistka

Pôžitkárka pri bare

Zdroj: www.pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.