Pri tohtoročnej párty sezóne sa nezaobídete bez overalu!

Pri tohtoročnej párty sezóne sa nezaobídete bez overalu!

31. decembra 2014, párty overal, sexy overal, zima 2014/2015, trendy, večierok, dámsky overal, čierno-biela, Bershka, Lindex, Zara, H & M, maturitný ples

Sponzorovanej odkazy:

Ak si dobre spomínate, tak už minulý rok sme mohli zaznamenať isté náznaky elegantných overalov. Tento rok je ale úplne iný. Tento rok overaly priamo burcujú na poplach. Popri klasických malých čiernych, kožených a skater dress budú tým najväčším trendom už práve prebiehajúcej párty sezóny.

Čaká vás firemný večierok, predvianočná a silvestrovská párty či maturitný ples vášho známeho? Pre všetky tieto príležitosti sa bude hodiť overal. A aké sú jeho prednosti? Aj keď sa na prvý pohľad nemusí zdať, je veľmi sexi. Vo väčšine prípadov odkrýva zvodné miesta dekoltu a chrbta. Vyrábané zo syntetických ľahkých materiálov priamo vyzývajú k tomu, aby ste pod ne neobliekli žiadnu spodnú bielizeň. A to už je poriadne sexi! Beztak si zachovávajú svoju eleganciu dlhých nohavíc a často aj rukávov.

Tak napríklad ja už po dobu dvoch mesiacov hľadám ten správne padnúci overal. Na kúpu cez internetové e-shopy, kde sa to mimochodom nimi len hemží, neverím a obávam sa nedokonalej veľkosti a toho, že by mi pred Vianocami nemusel dôjsť včas. Ale! Veľmi kvalitná je taktiež ponuka v kamenných obchodoch obľúbených a dostupných značiek. Všetky určite poznáme značku H & M. Overaly z jej ponuky vyzerajú dokonale a prekvapí vás úctyhodný výber. Môžete skúšať a skupovať z desiatok modelov rozdielnych strihov, farieb i materiálov.

Ak by sa náhodou stalo, že by ste si z ponuky značky H & M nemohli vybrať, párty overaly má v mierke aj Lindex. Značka, u ktorej sa to dalo čakať. Výber nie je tak široký, napriek tomu dostatočný. Lindex vsádza iba na jednu farbu, a to na konzervatívnu čiernu, po ktorej siahne väčšina z nás z mnohých spoľahlivých dôvodov. Aj keď sa párty overaly od tejto značky pohybujú v primeraných cenách, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že niektoré z modelov pripomínajú svojím strihom, materiálom a šnúrkami okolo pása, skôr teplákovú súpravu.

Široký výber párty overalov má aj dámska sekcia značky Zara. Budú to ako obvykle nohavicové overaly, tak aj kraťáskové overaly. Pôsobia taktiež elegantne, ale keďže odhaľujú takmer celé nohy, sú oveľa viac sexi. Vysoké podpätky im pridajú na zvodnosti a vaše nohy budú vyzerať neskutočne dlho. Sortiment dámskych overalov značky Zara poteší určite každú z nás.

Pre mladé dámy a slečny pripravila párty overaly značka Bershka. Sústreďuje sa na paralelné farby čiernu a bielu. V jednom z modelov sa však nádherne vyníma staroružová. Kraťáskové overaly, ktoré má Bershka v ponuke, svojím dômyselným strihom pripomínajú skôr šaty. Šortky sú široké a len po podrobnom preskúmaní zistíte, že sa nejedná o sukňu. Bershka tak voľne naväzuje na trend z minulého roka skirt over shorts.

Zdroje: www.hm.com www.lindex.com www.zara.com www.bershka.com www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.