Ani dlhá, ani krátka - akurát! Trend midi skirt

Ani dlhá, ani krátka - akurát! Trend midi skirt

8. januára 2015, sukňa pod kolená, puzdrová sukňa, midi skirt

Sponzorovanej odkazy:

Keď som vytiahla z pôdy zaprášené vrece s oblečením po mame, netušila som, čo ma čaká za poklady. Behom chvíľky držím v ruke biely kožuch, ktorý vídame v novej kolekcii značky H&M, dlhé semišové a dve sukne do „áčka.“ Chvíľu na ne rozpačito pozerám, pretože dĺžka je tak nejako „medzi.“ Ani dlhá, ani krátka. Ani úzka ani široká. Tá sukienka je jednoducho iná…taká midi.

Pod pojmom midi si predstavíme sukne, ktoré majú dĺžku tesne pod kolená. Môžu byť úzke aj široké, môžu mať rázporky alebo skladaný strih. Dôležitá je dĺžka. Chcete si dokonale predstaviť midi sukňu, pozrite si niektorú z fotografií Victorie Beckham z posledných rokov. Lichotí jej štíhlej postave a obohatené o skvele padnúce saká a vysoké lodičky vyzerajú na ich nositeľke pôvabne.

Vďaka obľube retro a vintage štýlu sa k sukniam pod kolená postupne vracajú aj mladšie generácie. Vídam dievčatá s pletenými pančuchami a topánkami na kline alebo oxfordkami, ako midi sukne kombinujú s huňatými kožúškami a parkami.

Stretávam tiež elegantné dámy na večierkoch, ktoré si zvolili sukne zo saténu alebo z čipky. Tie odvážnejšie k nim nosia crop topy alebo priehľadné blúzky. Obohatené o závratne vysoké podpätky a nevyhnutný lístoček vytvárajú úchvatný look.

Medzi midi skirt patria aj puzdrové sukne čiže „pencil skirt.“ Opäť sa nemusíme báť, že tento typ sukne neskombinujeme s voľnočasovou módou. Stačí si obliecť klasické tričko a koženú bundičku, zvoliť vhodnú obuv, napríklad členkovú a vyraziť za priateľmi či do práce.

Veľmi obľúbené sú handmade sukienky vyrobené z tylu v rôznych farebných variantách. Ich popularita sa šíri aj medzi malé zákazníčky, respektíve ich mamičky, len v kratšom prevedení.

Stále sa tiež nosí high low štýl. V podaní midi skirt je obmena nepatrná. Predný diel len prekryje kolená svojou dĺžkou. Výsledný efekt je oslňujúci.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.