Crossbody kabelka ako perfektný vianočný darček

Crossbody kabelka ako perfektný vianočný darček

21. decembra 2014, crossbody bag, kabelka crossbody, kabelky, vianočný darček

Sponzorovanej odkazy:

Zdá sa ako najdokonalejšia vo svojom odbore. Pomaly zatienila aj veľké ikonické predchodkyne z histórie. Crossbody kabelka si získala srdcia miliónov žien po celom svete. Dôvod je jasný – jednoduché a praktické nosenie. Ak váhate, čo žene kúpiť pod vianočný stromček, pravdepodobne bude crossbody bag dobrá voľba. Kde ju ale zohnať, keď vynecháme mocného démona internet?

Crossbody kabelky v obchodoch Zara

Začneme v predajniach populárnej značky Zara. Kožené a zároveň stále cenovo dostupné kabelky, v rôznych veľkostiach, štýloch, v duchu aktuálnych módnych trendov. Z crossbody kabeliek vyberám ako vianočný tip zlatú kabelku elegantnejšieho rázu. Menší rozmer pôsobí roztomilo a môže sa stať praktickým spoločníkom. Okrem bežného nosenia sa dá zobrať aj na párty (bez popruhu cez rameno, ktorý je možné odopnúť).

Druhá elegantná krásavica skvele drží tvar. Dokážem si ju predstaviť ako variabilnú spoločníčku pre každú príležitosť. In sú stále strapce. Takýto darček môže byť úplne originálny a poteší každú sviežu dušu túžiacu po jedinečnosti.

Decentná crossbody bag od Manga

Mango ponúka pravidelne menšie kabelky crossbody aj ich väčšie kolegyne. Prevažne si však udržiavajú viac formálny ráz. Ak vás neosloví tvar, vyberajte z pestrých farieb. Vyberám béžovú a modrú variantu kabelky s jednoduchým členením a zapínaním na zips.

A na záver tip od značky HM. Každá crossbody kabelka musí byť menších rozmerov. Naopak. Stále častejšie sa stretávame s veľkými elegantnejšími kabelkami, ktoré majú priložený dlhý popruh cez rameno.

Crossbody kabelku by mala mať takmer každá predajňa s kabelkami. V marketoch sa stretávame s obchodmi značky Galex alebo Baťa, kde sa takmer vždy nájde zaujímavý kúsok. Tento rok ste mohli zakúpiť crossbody bag i u značky Liu jo alebo Twin Set.

Zdroj: www.mango.com , www.asos.com , www.hm.comwww.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.