Vianočné svetríky - veselé i hrejivé!

Vianočné svetríky - veselé i hrejivé!

22. decembra 2014, vianoce, zima, sveter, trendy, oversized, cardigan, kašmír, vlna

Sponzorovanej odkazy:

Nastal čas vlny, kúsok, ktorý nechýba na jeseň ani v zime žiadnej žene v šatníku. Sú to hlavne hrejivé a huňaté pulóvre, kašmírové roláky, pletené svetre s vianočnou potlačou, nosia sa proste všetky. Dávno preč sú časy, kedy bolo spoločensky únosné chodiť v mikinách na najrôznejšie príležitosti. Športové mikiny sú dnes pasé, nechajte ich fanúšikom rapu a hiphopu a naozaj ich šetrite len na športové príležitosti.

Akonáhle sa rozhodnete a pôjdete do výberu, dbajte na tri hlavné faktory: a) materiál, b) farbu a za c) vzor. Dbajte na materiál, ak budete chcieť sveter prať spolu s ostatným prádlom, určite si nezaobstarávajte vlnený, kúpte si skôr sveter, kde bude značné množstvo polyesteru, elastanu a menej bavlny. Jednak sa v týchto materiáloch lepšie udrží farba, tiež ale ľahko zachová pôvodný tvar. U farby sa hlavne riaďte tým čo máte vo svojom šatníku a na čo sveter budete nosiť. Najviac trendy, čo sa týka vzorov je samozrejme ten vianočný, so sobmi, snehuliakmi, stromčekmi či s nórskym vzorom.

Oversized

Veľmi trendy je oversized, teda nadmerná veľkosť. Zabudnite preto na maličké upnuté svetríky a nebojte sa zahaliť do voľných veľkých hrejivých modelov.

Luxusný kašmír

Ak chcete byť in, nemal by vám tiež v šatníku chýbať jednoduchý kratší sveter, ktorý môžete skvele vrstviť na blúzky a džínsové košele.

Veselé vianočné vzory

Ďalej by ste si mali zaobstarať sveter s veselým motívom, ako je napríklad zvieracia hlava alebo grafický vzor.

Sveter zo Škandinávie

Reč je o kvalitných teplých svetroch s nórskym vzorom, tento trend pretrváva už niekoľko desaťročí a bude stále veľmi aktuálny, zo severských hôr sa dostal až do mestských ulíc a našiel si svojich zákazníkov aj tu.

Rolákové svetre

Veľmi praktická vec pod kabát, nahradí vám aj šál a krk máte pekne v teple.

Maxi kardigan

V neposlednom rade sa tento rok nezaobídete bez maxi kardiganu, ktorý sa perfektne hodí napríklad cez šaty. A vzhľadom k tomu, že býva často bez zapínania, môžete si s ním pohrať a prepásať ho rôznymi opaskami.

Zdroj: asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.