Magical holiday - kolekcia H & M s hviezdami Tony Bennett a Lady Gaga

Magical holiday - kolekcia H & M s hviezdami Tony Bennett a Lady Gaga

20. decembra 2014, christmas collection, Tony Bennett, Lady Gaga, Magical holiday, nová kolekcia HM

Sponzorovanej odkazy:

Malý vianočný darček obviazaný zlatou mašľou, do ktorého sa zmestí celý vianočný svet. To každoročné nadšenie, večierky, hudba a tiež krásne oblečenie. Pierka, flitre a predovšetkým biela farba. Klip pre kolekciu Christmas Collection – Magical holiday zvádza k hriešnej túžbe zaobstarať si niektorý z trblietavých kúskov a plánovať silvestrovskú pár­ty.

Najskôr si púšťam klip. Kolekciu Magical holiday som ešte nevidela a napäto premýšľam, čo ma čaká. Na moment sa nechám strhnúť dejom, ktorý má neuveriteľne rýchly spád. Ale keď sa odpútam od oslnivých rekvizít a tváre Lady Gaga, začnem vnímať mini kraťasky s flitrami, svetlé kožuchy, biele šaty… Hovorím si, budú naozaj v ponuke novej kolekcie a bude kolekcia naozaj tak magická ako samotný videoklip?

Áno, je! Mimo bielych šiat, overalov a kožuchov nemôžem prehliadnuť strieborné topánky pripomínajúce oxfordky, ale bez päty.

Je to môj prvý fashion tip z Magical holiday by H & M. Budete si možno hovoriť, že sú nepraktické a kto ich vymýšľal, snáď ani nemal logiku uvažovania. Snáď v tom sú tak krásne. Nepotrebujú pravidlá, trendy ani praktickosť. Taká by móda mala byť – voľná a uchopiteľná pre každého, či už akokoľvek.

Tip číslo dva sú jednoznačne vysoké čižmy nad kolená na príjemne nižšom podpätku. Štýlová záležitosť. V kombinácii so striebornými šatami vyniknú ešte viac. Samotné šaty sú v podstate dlhšie tielko, to všetci spoznávame a neudivujeme sa nad tým. Tak sa to nosí!

Kožúšky, ktoré sa v klipe aj v novej kolekcii objavujú, nie sú z pravej kožušiny, čo poteší iste nielen skalných ochrancov zvierat. Nosia sa ako k nohaviciam, tak na šaty, do spoločnosti aj na nákupy do mesta. A to je môj posledný tip z „magickej kolekcie.“

Tony Bennett a Lady Gaga boli rozhodne dobrou voľbou pre reklamný videoklip. Snúbia v sebe nehu aj určitú divokosť novej kolekcie. Voľba bielej farby, ako kľúčovej, vyčarí i z odvážneho strihu jemný kúsok.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.