Perfektný darček od luxusných šperkov Swarovski

Perfektný darček od luxusných šperkov Swarovski

19. decembra 2014, vianočné, móda, šperky, swarovski, luxus, winter, zima, miranda, kerr, inšpirácie, christmas, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Swarovski je prémiová značka pre najjemnejšie krištáľové zdobenie od roku 1895. Swarovski je uznávaný pre svoju inovatívnu dokonalosť a spoluprácu s top-triedou dizajnérov a značiek v oblasti módy, šperkov, doplnkov, dizajn interiérov a osvetlenia po celom svete. Toto krištáľové zdobenie je k dispozícii v nespočetných farbách, efektoch, tvaroch a veľkostiach, kryštály od Swarovského ponúkajú návrhárom báječné palety inšpirácie a sú vyrábané v štandarde bezolovnatého Advanced Crystal.

Tohtoročnú špeciálnu vianočnú kolekciu sprevádza svetoznáma modelka a anjelik z Victoria secret Miranda Kerr, ktorá sa stala múzou a tvárou kampane Swarovski jeseň / zima 2014/2015 a predstavila túto nádhernú kolekciu. K obdobiu sviatkov bezpochyby patrí trblietanie a lesk svetla okolo nás. To všetko spĺňajú tieto kúsky, ktoré sú absolútne dych berúce. Kolekcia je veľmi široká, takže si každý nájde ten svoj pravý trblietavý šperk. A ak tiež zbožňujete nielen šperky Swarovski, ale aj modelku Mirandu Kerr, pustite si video vianočnej kolekcie , kde je neskutočne roztomilá a prenádherná.

Miranda Kerr, supermodelka a múza kampane Swarovski pre sezónu jeseň / zima 2014/2015, na fotografiách Stevena Meisela predvádza neodolateľné modely z vianočnej kolekcie tejto spoločnosti pre jeseň / zimu 2014/2015. Jednotlivé kúsky vám prepožičajú oslnivý slávnostný vzhľad a predstavujú ideálne darčeky pre vyznávačov všetkých štýlov a módnych smerov.

Vianočné kolekcie Swarovski prekypujú nápadmi na darčeky a skvelými šperkami pre tých, ktorí zbožňujú farebnosť alebo hľadajú výrazné a nápadné modely. Kolekcia dokonale balansuje medzi najmodernejšími aj nadčasovými návrhmi a ponúka očarujúce šperky i doplnky, ktoré možno nosiť každý deň, od rána až do noci.

Okrem krásnych šperkov a doplnkov tu nájdete aj originálne doplnky pre domácnosť, hodinky, drobné kožené výrobky a tiež modely určené pre mužov. Všestranný vianočný sortiment Swarovski predstavuje najrozmanitejšie darčeky, od pohárov na šampanské a svietnikov až po manžetové gombíky a večerné kabelky.

Perfektný darček pre dámy:

Perfektný darček pre pánov:

Perfektný darček do domácnosti:

Pre viac informácií o unikátnych vlastnostiach kryštálov Swarovski a pre inšpiráciu navštívte webové stránky www.swarovski.com .

Zdroj: www.swarovski.com
www.pinterest.com
www.youtube.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, šperky a hodinky, vianočné darčeky 2011 a značky a značkové oblečenie.