Vianočná kolekcia náramkov Cruciani C je tu!

Vianočná kolekcia náramkov Cruciani C je tu!

11. decembra 2014, šperky, vianoce, cruciani, c, kolekcia, zima, náramky, unisex, Taliansko, luxus

Sponzorovanej odkazy:

Sú farebné, sú štýlové, sú symbolom priateľstva, emócií a spomienok. Dajú sa kombinovať s hodinkami aj kovovými náramkami, vrstviť alebo personifikovať jedinečným a zábavným spôsobom. O čom, že to čítate? O svetoznámych náramkoch Cruciani C. Hoci sú skôr letným hitom (na opálených zápästiach vyzerajú ohromne), budú príjemným spestrením aj v zime, kedy pre nás značka pripravila špeciálnu vianočnú kolekciu 2014.

Cruciani C sú ručne vyrábané zo špeciálnej čipky macramé. Macramé je starodávna textilná technika viazania uzlov, ktorej história siaha do 13. storočia. Jednalo sa o spôsob vytvárania textilných výrobkov akýmsi tkaním a viazaním. Pôvodne sa používal z praktických dôvodov, neskôr aj na vytváranie rôznych dekoratívnych predmetov. Táto technika sa vyvíjala po mnohé storočia, dnes je tvorba macramé skôr umelecká a dizajnová. Ich cena sa pohybuje okolo 10eur, a to podľa použitého materiálu alebo náročnosti spracovania. Ak vás nelákajú neónovo žiarivé farby, klasika v čiernej, červenej, zlatej aj ďalších metalický odtieňoch k Vianociam a nakoniec aj následným oslavám Nového roku patrí.

Všetko prišlo v roku 2011 s fenoménom štvorlístkov, ktoré boli symbolom jedinečnosti a šťastia, a teraz? Vyberať môžete z nekonečného množstva dizajnov a farieb. Okrem klasiky je tu aj rad Mickeyho Mousa alebo kolekcia anjelských krídel, ale čo je sezónnou star? Snehové vločky! Či už stavíte na ropný odtieň, alebo kúsok vo farbách santalového dreva, náramok skvele doplní každý outfit.

Aj keď si chceme zaobstarať ďalší do zbierky len pre seba, ideálne budú dizajnové doplnky aj ako darček pre všetkých kamarátov. Hodia sa totiž pre každého a nosia ich okrem žien všetkých vekových kategórií aj muži. Pozrite sa na náš výber a zamilujte sa!

Anjelské krídla so srdcom

Snehová vločka

Láska a šťastie

You Star

Mars

Výrobky Cruciani môžete zakúpiť v predajnom mieste v Obchodnom centre Nový Smíchov v Prahe, alebo prostredníctvom e-shopu. Ďalej ich nájdete u obchodných partnerov, napríklad v Brne v Galérii Vaňkovka. Čoskoro náramky Cruciani budú veríme k dostaniu aj na Slovensku.

Zdroj: www.pinterest.com www.cruciani.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii doplnky, šperky a hodinky, vianočné darčeky 2011 a značky a značkové oblečenie.