Pánske zimné bundy 2014

Pánske zimné bundy 2014

15. decembra 2014, pánska zimná bunda, športová bunda, bunda Nike, bunda Adidas, bomber

Sponzorovanej odkazy:

Módna pánska bunda občas žije životom prejdenej potraviny v supermarkete. Je jej veľa druhov, ale nikto o ne nestojí. Žalostné delenie na športové versus elegantné vymedzuje nekompromisne štýl, do ktorého sa chce málokto vtesnať. Nájsť príjemný stred nie je ľahké, ak nezvolíte miesto bundy radšej kabát. Pri bežne dostupných značkách som bohužiaľ neobjavila žiadne zázračné kúsky ani novinky. Preto odporúčam navštíviť obchody ako je Basmatee alebo sa porozhliadnuť na blížiacom sa Holešovice Fashion Market po dizajnovej handmade značke. Rada by som svoj počiatočný negatívny prístup trochu vylepšila, a tak si dovoľujem predstaviť svoj úzky výber pánskych zimných búnd.

Športové pánske bundy

Ak sa mám prikloniť k športovej móde, budem pátrať medzi značkami Nike a Adidas. Vo svojich kolekciách stále viac kladú dôraz na dizajn a spolupracujú so skúsenými módnymi návrhármi. Najmä značka Adidas sa v priebehu niekoľkých rokov posunula od športovej značky viac k značke vhodnej pre bežné nosenie. V ponuke sú športové bundy z nylonu v rôznych farbách, funkčné tenké bundy i moderné parky. Nielen tieto dve značky možno okrem kamenných obchodov zakúpiť na eshope queens.cz. Pokiaľ si potrpíte na kvalitu spojenú s jednoduchosťou, potom sa nezabudnite pozrieť na ponuku značky Horsefeathers.

Trendy pánske zimné bundy

Veľmi príjemné spojenie prvkov duffle coat a športovej bundy vytvorí pomerne jedinečný model. Nejedná sa o žiadny extravagantný výstrelok, ale každý detail a ozvláštnenie majú u mňa plusové body. Odpútať sa môžeme tiež od tradičnej čiernej farby a porozhliadnuť sa v pestrejších odtieňoch.

Napríklad metalické farby dostávajú pomerne dlho svoj priestor na módnom poli, prečo ich teda nevyskúšať aj na zimnej bunde. A kto sa extravagancie vôbec nebojí a potrpí si na módne výstrelky, si túto zimu vyberie medzi bundami s koženkovými prvkami, kožušinou alebo využitím ako obľúbeného materiálu zamatu.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.comwww.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.