Vianoce už sú pomaly tu! - Bershka Christmas collection

Vianoce už sú pomaly tu! - Bershka Christmas collection

12. decembra 2014, Get What You Want, Silvester, elegantné oblečenie, trendy, zima 2014/2015, Bershka, Christmas collection, vianočné kolekcie, plesová sezóna, spoločenské oblečenie, pánsky oblek, dámske šaty, šperky, čierno-zlatá

Sponzorovanej odkazy:

Nechce sa mi tomu ani veriť, ale keď sa pozerám do kalendára, je tomu skutočne tak. Vianoce oslávime už o pár dní a než sa nazdáte, bude tu aj Silvester a s ním koniec roka. To nám tento rok zase rýchlo utiekol. Ale držme sa na pôde sviatkov vianočných, ktoré predstavujú dôležitú udalosť aj v módnom svete. Väčšina módnych značiek, ktoré časť svojho sortimentu vyhraňujú na oblečenie do spoločnosti, si každoročne pripraví vianočnú kolekciu plnú aktuálnych konzervatívnych trendov.

Mladistvá značka Bershka pripravila slávnostnú vianočnú kolekciu pre mužov aj ženy. Každý z nás chce pri štedrovečernej večeri vyzerať sviatočne a upravene. Vianočná kolekcia však nemusí byť smerovaná priamo na daný deň. Okolo týchto sviatkov sa usporadúvajú mnohé večierky a párty, väčšinou tie predvianočné, kde oslavujete obdobie pokoja kolektívne s priateľmi. „Vyfiknúť“ sa môžete aj na následujúce sviatky po Štedrý deň. Zakaždým je príjemné môcť sa na niečo vystrojiť.

Obe dve sekcie, ako a dámska, tak tá pánska, sú nazvané rovnako – Get What You Want. Doslovný preklad- „Vezmi si, čo chceš“ celkom jasne vystihuje ráz oboch kolekcií. Začnime s dámami. Spoločenská móda je vždy reprezentovaná šatami, ktorých sa tu tiež dočkáme. Krátke aj dlhé, ale vo väčšine prípadov dosť odvážne. Mladé ženy sa môžu odviazať a je im to dopriate. Okrem šiat však tu budú aj ďalšie kúsky, ktorých sa názov kolekcie presne týka. Najrôznejšie zvršky, ktoré sú vždy ladené do elegantnej čiernej a onen bod zlomu – voľná tričká s rôznorodými nápismi a potlačami. Takéto oblečky by ste nečakali, ale v správnej kombinácii s tým vhodným oblečením, módnymi doplnkami, šperkami, účesom, topánkami a ďalším možno vytvoriť cielený elegantný look.

Všetky tieto drobné nedostatky, ktoré môžu výzor zakaždým zlepšiť a dodať mu chýbajúcu čerešničku na torte, módna značka Bershka tiež do vianočnej kolekcie zaradila. Zaiste vás nadchnú šperky, ktoré sú veľmi výrazné a masívne. Trendy bude kombinácia čiernej a zlatej, myslené v spojení čierneho oblečenia a šperkov v zlatej farbe. Mimoto Bershka ponúka módne doplnky, ako sú napríklad rukavice. Skutočne efektívny módny kúsok, trúfam si povedať. Do spoločnosti patrí taktiež kabelka, do ktorej sa má vojsť len to najnutnejšie a bodkou na koniec sú sandále na vysokom podpätku, tiež v čiernej farbe s trblietavými kamienkami.

Páni sa môžu tešiť na obdobnú sviatočnú kolekciu ako dámy. V ponuke sú klasické obleky so všetkým a na druhej strane to budú takisto voľné tričká s nápismi alebo s geometrickými obrazcami, ktorým sa v tejto kolekcii dal veľký priestor. Doplnkom sa moc neholduje až na náhradné kravaty a motýliky, ale dostatočný výber budú mať mladí muži v spoločenskej obuvi. Niektoré z modelov sú dokonca vyrobené z pravej hovädzej kože.

Zdroje: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.