Trend sezóny, ktorý musíte mať! - Kožuch

Trend sezóny, ktorý musíte mať! - Kožuch

8. decembra 2014, animal vzory, plesová sezóna, retro, must-have, trendy, zima 2014/2015, kožuch, dámsky kabát, zimná bunda, H & M, F & F, Pimkie, Bershka, Zara, leopard

Sponzorovanej odkazy:

Retro alebo nestarnúca klasika? Zrejme ako pre koho. Dôležité však je, že tohtoročnú chladnú sezónu bude kožuch, ktorý sa naposledy blysol v 70. rokoch, zase in. Nielen to, kožuch a všelijaké ďalšie chlpatiny sa v módnom svete dostanú na úplný vrchol a budú tak must-have kúskom, ktorý nemôže postrádať žiadna z nás. Nežijeme už v čase, keď za pekný kožuch musia trpieť nevinné zvieratá, ako bývali norky, králiky, činčily, líšky alebo napríklad aj veveričky a vlci. Skutočne neuveriteľné, koľko taký honosný kožuch pobral naraz zvierat. Dnes máte možnosť zakúpiť módne „hitovky“ u svojich obľúbených značiek. Nemusíte vyhľadávať špecializované obchody, aby ste tento rok zažiarili.

H & M

Všetky sa určite zhodneme na tom, že preslávenú módnu značku H & M poznáme. Môžem vám teda prezradiť, že napríklad tá má v tohtoročnej zimnej kolekcii 2014/2015 pre svoje zákazníčky pripravený zástup kožuchov a kožušinových módnych doplnkov. S istotou vám môžem povedať, že všetok kožušinový sortiment je vyrobený z nepravej kožušiny. Všetky bundy teda majú označenie Fake Fur Jacket. Na výber ich budú naozaj kvantá, a to snáď vo všetkých farebných prevedeniach od najsvetlejších snehovo bielych po najtmavšiu čiernu.

Bershka

Mladistvá módna značka Bershka má v zásobe aj peknú dávku dámskych a dievčenských zimných kožuchov. Nájdete tu skôr kožušinové kratšie bundy a kabátiky než dlhé pompézne plášte. Vyberať možno z trendy čierno-bieleho pruhovaného kožúšku či stále módneho krátko strihaného kabátiku s animal vzormi, tentoraz to je leopard. Podľa mňa vás kožuchy od Bershky budú zaiste baviť.

Zara

Dôstojná dámska módna značka Zara sa u tohtoročných in kožúškov vôbec nebála a siahla aj po pestrých farbách. Tento rok na zimu bude zrejme veselo a určite potom v kanárikovo žltom oversized kabátiku. Okrem neho Zara tiež ako Bershka stavila na animal print, ktorý dodá hebkým materiálom na autentickosti. Príjemné sú aj bundička s kabátom v nude prírodných odtieňoch, kedy by si mohol myslieť, že ide fakticky o pravý živočíšny zvyšok.

Pimkie

Pomerne mladá francúzska módna značka Pimkie taktiež vie, čo je tento rok in. Ponúkne vám niekoľko modelov dámskych kožúškov, ktorých ráz je pomerne rovnaký. So zapínaním na zips, gombíky alebo len tak. Nič sa nemení. Farbe dominuje klasika čiernej a bielej. Pre oživenie je tu vzorovaný leopardí kabátik.

F & F

V poslednej rade nášho článku, avšak nie v ponuke zimných kožuchov, tu máme značku F&F. Známa predovšetkým vďaka obchodnému reťazcu Tesco, ale to jej neuberá na kvalite a serióznosti na poli módy. F & F sa totiž tento rok do dámskych kožuchov pekne obula a ženám ponúka ihneď niekoľko variánt. Neformálne modely kožuchov sa budú hodiť kamkoľvek do mesta, ale dlhšie kožušinové kabáty vyžarujú eleganciu a na prvý pohľad nie je poznať, že ide o faloš. Tu sa ponúka spojenie s plesovou sezónou. Takýto honosný kožuch bude k plesovým šatám dokonale sedieť.

Zdroje: www.hm.com www.bershka.com www.ffmoda.com www.zara.com www.pimkie.de Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.