Štýlové pánske tepláky

Štýlové pánske tepláky

11. novembra 2014, pánske tepláky, tepláky s nízkym sedom, štýlové tepláky

Sponzorovanej odkazy:

Tepláky na cvičenie a na doma. To už dávno neplatí. Hranice medzi určitou etiketou a voľnočasovým štýlom začínajú splývať. Kde je dandyovský štýl a kde gentlemani z čiernobielych filmov. Dnes môžeme bez ostychu do mnohých zamestnaní vyraziť v teplákoch a nikto sa nad tým nepozastaví. Trendy sú zúžené tepláky s nižším sedom. Paradoxom však je, že stále viac teplákov sa podobá nohaviciam na bežné nosenie. Strih je kľúčový. Nohavice alebo tepláky – ideálne so zníženým sedom a úzkymi nohavicami u členkov.

Keď sme začali u teplákov podobajúcich sa skôr nohaviciam, pozrieme sa na jeden vydarený kúsok z Reserved. Povedala by som, že toto je presne štýl pánskych voľnočasových nohavíc, u ktorých môžeme polemizovať, či sa ešte jedná o nohavice alebo už o tepláky. Každopádne strih, materiál i výrazná horčicová farba si zaslúžia jednotku.

Pánske tepláky v novej kolekcii Zara

Kde inde sa inšpirovať, ako u značky Zara, ktorá hltá najväčšie módne hity a inšpiruje sa nimi. Kolekcia tento rok zaradila medzi jedny z hlavných produktov spoločenské nohavice v klasickom rovnom strihu. Na druhej strane nájdeme naozaj dosť veľké množstvo pánskych teplákov líšiacich sa viac farbou než strihom.

Zaujímavé je pohrávanie sa s detailmi – jeden strih, ale viac variánt. Niekedy sa využíva decentného prešívania nohavíc, inokedy zase aplikácia koženky. V ponuke sú aj nohavice so cvočkami, ktoré som nezaradila, pretože opäť patria medzi kúsky balansujúce na tej hrane nohavice versus tepláky.

Musím vyzdvihnúť dva kúsky. Jedny tepláky majú maskáčový vzor a druhé tartan. Myslím si, že je to pomerne dobrý kompromis pre voľnočasový outfit. Ostatne dnes k teplákom obujeme mnohokrát aj oxfordky a kombinovať ich s elegantným svetrom či košeľou tiež nie je až tak niečo netradičné.

Čo vy a tepláky? Prebeháte v nich celý deň alebo je radšej nechávate na víkend?

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.