Párty sezóna prichádza! / Party kolekcia Orsay 2014

Párty sezóna prichádza! / Party kolekcia Orsay 2014

30. novembra 2014, párty kolekcia, party kolekcia Orsay, Orsay, večierky, vianočné večierky, šaty, doplnky, listové kabelky, malé čierne šaty, little black dress

Sponzorovanej odkazy:

Chladné zimné večery môžeme buď tráviť doma pod dekou pri sledovaní filmov, alebo v kolotoči večierkov. Tých bude s blížiacimi sa Vianocami pribúdať, a tak je potrebné sa na ne patrične obliecť. Párty kolekciami nás začínajú pomaly uchvacovať značky jedna za druhou a dnes sa pozrieme, čo si pre nás na vianočnú sezónu pripravila značka Orsay.

Hoci medzi sviatočné farby radíme predovšetkým červenú, v párty kolekcii Orsay ju neuvidíme. Návrhári tu stavili na nadčasovú čiernu, ktorá nás sprevádza celou kolekciou, a občas je dopĺňaná o vianočnú zlatú. Túto silnú dvojicu potom narušujú len svetlunko ružová s bielou a dve petrolejové šály.

Hlavným prvkom celej párty kolekcie Orsay sú malé čierne šaty. Pokiaľ toto základné vybavenie ešte vo svojej skrini nemáte, naskytá sa výborná šanca to napraviť. Orsay totiž ponúka little black dress na veľa spôsobov – klasické, krajkové, s odhaleným chrbtom, s dlhšími rukávmi, zvodné… A ak táto značka na niektoré pre túto sezónu naozaj vsádza, sú to práve malé čipkované. Môžu byť stvorené z tohto materiálu celé, alebo pridať trochu rafinovanosti v podobe čipkovaných rukávov alebo vrchného dielu šiat. Tento zvodný a tajomný materiál nemôže v párty sezóne chýbať!

Ak si práve nepotrpíte na šaty, ponúka sa možnosť ohromiť okolie napríklad čierno-bielym overalom. Tento elegantný kúsok je aj veľmi všestranný. Môžete v ňom vyraziť ráno do práce a z nej potom rovno na večierok! Neriešte chvíľu otázku praktickosti overalu a nechajte sa ním očariť.

párty sezóne neodmysliteľne patria aj doplnky. Malé čierne si iste zaslúžia oživenie v podobe výrazného náhrdelníka alebo originálnej listovej kabelky. Značka Orsay sa o doplnky postarala dokonale. Cez little black dress si prehoďte hrejivé chlpaté bolerko, na krk zaveste zlatý náhrdelník z množstva malých perličiek a do ruky chyťte kabelku s trblietavými zlatými detailmi. Úspech vášho výzoru tak bude zaručený!

Zdroj: www.orsay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.