David Gandy pre Marks and Spencer v kampani jeseň / zima 2014

David Gandy pre Marks and Spencer v kampani jeseň / zima 2014

9. novembra 2014, oblek, plesová sezóna, formálne oblečenie, David Gandy, M & S, Marks and Spencer, jeseň / zima 2014, pánske oblečenie, pánske bundy, pánske saká, pánske nohavice, blazer, pánske svetre, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Anglická módna značka a tiež módna firma Marks & Spencer stavila v aktuálnej kolekcii jeseň /zima 2014 na osvedčeného modela Davida Gandyho. Jeho tvár a samozrejme aj telo vyhodnotila pre fotky momentálnej kampane ako najideálnejšie. Zrejme sa krásavec David Gandy osvedčil, pretože značka M & S už ho niekoľkokrát využila. Predvádzal pre ňu minulú kolekciu jar /leto 2014 a skvele sa vyníma aj v špeciálnej kolekcii spodného a nočného prádla. Davida Gandyho by sme mohli označiť za akéhosi chameleóna, ktorý zvládne dokonale predstaviť oblečenie a módne doplnky naprieč sezónami, ale podľa môjho názoru mu najviac sedia formálne kúsky, v ktorých sa mu nedá odolať.

Možno sa aj preto rozhodol Marks & Spencer siahnuť práve po ňom. Kolekcia jeseň /zima 2014 je zastúpená najviac formálnym oblečením. Značka sa v tomto odvetví pohybuje najčastejšie v každej sezóne, ale práve v tej aktuálnej, sa využije najviac. Okrem mužov, ktorí nosia obleky alebo len saká do zamestnania, sa k elegantnému tovaru dostanú v zime aj tí ostatní. Zima je totiž sezónou plesov a všelijakých predvianočných, vianočných a silvestrovských večierkov. U Marks & Spencer je dostatočný výber všetkého, čo bude k týmto akciám potreba.

Popri konzervatívnych kúskoch to budú bundy a blejzre /neformálne saká, ktoré sa túto sezónu hojne využijú. Aj keď u Marks & Spencer nájdete perové a športovejšie bundy, dôraz sa zase kladie na formálnosť. V celej kolekcii hrajú prím tri základné farby a to šedá, čierna a akási horčicová. Druhé husle účinkujú v modrej, bielej a smaragdovej. Pochmúrna jeseň a chladná zima sa odráža hold aj na oblečení. Možno vyberať z rôznych strihov a dĺžok búnd. Marks & Spencer dáva zemepánom možnosť voliť aj medzi kratšími a dlhšími kabátmi.

K tomu všetkému budú potrebné nohavice, na ktoré si muži zvlášť potrpia. Značka Marks & Spencer si je toho vedomá a tiež dáva pánom dostatočný výber. Klasické pohodlné riflové či formálne látkové. Všetko je tu k dostaniu a súčasných trendoch, tak ako to má byť. Zaiste neexistuje muž, ktorý by si nezvládol zvoliť pre neho tie pravé nohavice.

Ak sa vrátime k módnym kúskom, ktoré zakrývajú horné partie tela, opomenúť by sme nemali pánske ľahké svetre a košele. David Gandy spoločne so značkou Marks & Spencer predvádza veľmi pekné tenké svetre mnohých strihov, farebných odtieňov a vzorov. Máte chuť na prepínací, s výstrihom do V, vrkočový vzor alebo klasiku? Všetko možno u Marks & Spencer nájsť. Treba podotknúť, že všetky tieto pánske slabšie svetre sa skvele kombinujú a hodia ku košeliam. Jedným z trendov tohtoročnej studenej sezóny je predsa vrstvenie!

Zdroje: www.marksandspencer.com www.davidjamesgandy.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.