Tri rôzne tváre jesennej kolekcie topánok Humanic - aká je tá vaša?

Tri rôzne tváre jesennej kolekcie topánok Humanic - aká je tá vaša?

1. novembra 2014, Humanic, obuv, topánky, dámske topánky, dámska obuv, šnurovacie topánky, semišové topánky, čižmy, vysoké čižmy, tenisky, botasky, sneakers

Sponzorovanej odkazy:

Užívať si krásneho babieho leta, aké je teraz, je krásne, ale nič nemôže trvať večne. A čo nevidieť príde čas, kedy miesto lodičiek budeme potrebovať hrejivé čižmy, alebo aspoň poriadne a štýlové členkové topánky do daždivej jesene. Ako obvykle nám obľúbená značka obuvi Humanic ponúka tri veľmi podarené kolekcie v troch rôznych štýloch pre každú z nás. Ako teda vyzerá jeseň 2014 podľa Humanicu?

Profile Boots

Nepotrpíte si na ihlové podpätky a radšej svoje nohy ukladáte do pohodlných topánok, v ktorých môžete bez problémov stráviť celý deň? Tak práve pre vás je vytvorená kolekcia Profile Boots. Bezchybne ladia so súčasným rockovým a punkovým trendom a ku koženej bundičke tú nájdete nejedny padnúce topánky. Šnurovacie topánky, robustné podpätky, výrazné vzory na podrážkach aj vysoké čižmy sú základnými stavebnými kameňmi tejto kolekcie, ktorá padne do noty všetkým rebelkám jesene!

High Society

Ak si pod pojmom High Society predstavujete jednoduché, no kvalitné topánky, ktoré vám na jeseň a v zime budú závideniahodným doplnkom, ste na správnej adrese. Nájdeme tu vysoké lakované čižmy, semišové členkové topánky alebo čižmy v tých najhorúcejších jesenných tónoch béžovej, šedej a hnedej. Nečakajte nič prehnane nápadného, ​​ku štýlovým topánkam bohato postačí pár dobre zvolených praciek a váš jesenný favorit je na svete!

Disco sports

Pre tohtoročnú jeseň zastáva Humanic v kolekcii Disco sports heslo Glamour šport, skrátka byť in aj v teniskách. A čo u sneakers v súčasnosti najviac letí? Dlhé jazyky, abstraktné aj iné vzory, veľa výrazných farieb aj vyvýšená podrážka. Pre každodenné nosenie potom možno oceníte aj veľa jednoduchých čiernych sneakers s logami obľúbených športových značiek. A pretože aj jeseň praje športu, ponúka Humanic v tejto kolekcii aj obuv priamo určenú k najrôznejšiemu preťahovaniu a posilňovaniu tela – jednoduchý spôsob, ako sa v chladnej sezóne zahriať!

Zdroj: www.humanic.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.