Túto jeseň Vás CCC pozýva na módny výlet do New Yorku

Túto jeseň Vás CCC pozýva na módny výlet do New Yorku

8. novembra 2014, jazdecké pierka, batôžtek, kožené topánky, podpätok, klin, topánky na podpätku, dámske kabelky, Anna Jagodzinska, jesenné topánky, CCC, jeseň 2014, členkové topánky, dámska obuv, farmárky

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok na jeseň sa obuvnícka spoločnosť CCC, ktorej obchody sú u nás na Slovensku rozosiate takmer v každom veľkom meste, rozhodla predviesť svojim zákazníčkam takzvaný newyorský štýl. Čo všetko si pod týmto označením môžeme predstaviť? Budú to hlavne aktuálne módne trendy. Modely, ktoré nachádzajú inšpiráciu vo veľkomestskej elegancii by mali zlákať každú zo žien, ktorá je milovníčkou celosvetových trendov. V produktoch značky CCC si možno teda vyjsť v každom meste a zakaždým budete in.

Tvárou kampane sa stala topmodelka Anna Jagodzinska, ktorú poznajú takmer všetky modelingové móla na celom svete. Táto modelka poľského pôvodu predvádzala okrem iného pre značky ako sú Donna Karen, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Prada či Oscar de la Renta.

Spoločnosť CCC v tohtoročnej jesennej kolekcii ponúka široký výber tvarov a tiež farieb. Absolútnym hitom bude rozsiahla ponuka rôznych kožených členkových topánok značky lasocka. K týmto topánkam mala modelka Anna veľmi blízko, pretože sú pôvodom tiež z Poľska. Aj keď sa jedná o cenovo dostupnú módu, kvalita topánok lasocka sa vyrovnáva oveľa drahším produktom konkurenčných značiek. CCC uvádza od značky lasocka jazdecké pierka, členkové topánky nesúce sa v rockovom štýle, obuv zdobenú kožušinou a klasické kožené topánky na podpätku alebo na kline.

Túto sezónu hrajú prím príjemné farby v jesenných tónoch. U novej kolekcie CCC tomu nie je inak. Dominuje tu hnedá, farba ťavej srsti, čierna, bordová a tmavo modrá. V topánkach týchto farieb sa dá krásne splynúť s vonkajším prostredím, ktoré je plné opadaného lístia, nažltlej trávy, hmlistého ovzdušia a tmavo zatiahnutého neba.

Pre všetky ženy, ktoré dávajú prednosť pohodlnej chôdzi a celkovo pocitu komfortu, CCC pripravilo kolekciu zateplených farmárok, ktoré majú pevnú a vysokú podrážku. Vhodné budú pre každodenné nosenie počas pracovného týždňa, ale aj na víkendové výlety za hranice vášho mesta.

S topánkami veľmi úzko súvisia kabelky, ktoré väčšina predajcov obuvi ponúka. CCC poskytuje k novým jesenným topánkam aj elegantné či praktické kabelky. Taktiež sa nesú v tónoch terajšieho ročného obdobia, takže obuv skvele dopĺňajú. Ak dávate prednosť mladistvému ​​štýlu, CCC má v kolekcii zahrnutý aj batôžtek, ktorý sa príjemne nosí a perfektne vystihuje onen newyorský veľkomestský štýl.

Zdroje: www.ccc.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a topánky, obuv.