Predvianočná kolekcia Etam je naplnená zvodnou atmosférou!

Predvianočná kolekcia Etam je naplnená zvodnou atmosférou!

7. novembra 2014, predvianočná kolekcia etam, Etam, spodná bielizeň, dámske spodné prádlo, zvodné prádlo, korzety, podprsenky, nohavičky

Sponzorovanej odkazy:

Prečo čakať na Vianoce, keď si môžete radosť urobiť už teraz? Večery sú navyše chladné a je potrebné ich trochu nažhaviť. Ako? Napríklad pomocou novej predvianočnej kolekcie francúzskej značky Etam, ktorá je odvážna a nespútaná! Obsahuje síce len niekoľko kúskov, ale všetky sú veľmi zvodné a zaujmú strihom, materiálom aj prepracovanosťou.

Stavte na korzety!

K najzaujímavejším kúskom predvianočnej kolekcie Etam patria bezpochyby korzety. Ak im bežne neholdujete, sú presne tou bielizňou, ktorou v spálni prekvapíte. Korzety Etam sú sexy, ale ani v najmenšom sa nepribližujú k vulgárnosti alebo lacnote. Zdobí ich jemná čierna čipka, ktorá dodáva nádych tajomných budoárov, alebo siahnite po jednoduchom hladkom modeli perfektne tvarujúcim vaše krivky.

Pre noc plnú vášne

Predvianočné kolekcie Etam však ponúkajú ešte odvážnejšie modely. Dychberúci set Desirable skladajúci sa z fuchsiovej podprsenky doplnenej o čiernu čipku a priesvitných nohavičiek z rovnakého materiálu vykúzli veľmi zvodnú atmosféru. Pre skutočné dračice je tu zasa diabolsky červený „korzet“ Sensuelle skladajúci sa len z niekoľkých kúskov čipky. A jednoduchý, avšak veľmi efektný je potom set Seductrice, v ktorom budete vďaka priesvitnosti čipky takmer nahá. Tieto superzvodné kúsky môžete mať už od 39,90 eur.

Hravé a dievčenské

Sexy bielizeň však nie je pre každého a navyše sa určite nedá nosiť stále. Stratila by na efekte a vzácnosti. Pre všedné dni, kedy sa chcete cítiť predovšetkým pohodlne, sú tu potom podprsenky a nohavičky s hravými obrázkami. Napadlo vás niekedy zaobstarať si nohavičky s mačacími uškami? Nie? A pritom vyzerajú tak roztomilo! Hlavne v spojení s pohodlnou podprsenkou Wonderful s obrázkom v čiernej farbe, ktorá vyjde na krásnych 28 eur. Aj keď možno nerozprúdi krv vášho muža tak dokonale ako čipkované prádlo, určite prekvapí a možno sa mu tak budete páčiť ešte viac!

Zdroj: TZ Etam

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.