Nechajte sa okúzliť! / Nové dámske parfémy pre jeseň 2014!

Nechajte sa okúzliť! / Nové dámske parfémy pre jeseň 2014!

6. novembra 2014, Secret de Rochas, parfum, parfumy, vône, dámske parfumy, dámske vône, Paco Rabanne, Dolce & Gabbana Dolce, Lady Million, DKNY Sparkling Fall, My Burberry

Sponzorovanej odkazy:

Vôňa jesennej prírody je síce očarujúca a magická, ale novinkový parfum nás láka ovoňať predsa len trochu viac. Dneska si niekoľko horúcich noviniek z tejto oblasti predstavíme. Ktorá prevonia vašu jeseň?

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Prvá verzia Lady Million vznikla v roku 2010 a teraz sa môžeme tešiť už z jej štvrtého vydania. Táto vôňa predstavujúca luxus a bohatstvo má svoj ​​základ v santalovom dreve, pižme, cédri a ambre, hlavu tvorí grapefruit, mandarínka, mango, neroli a bergamot a srdce sa skladá z kvetu pomarančovníka a fialky. V reklamnom spote vás potom ku kúpe parfumu navnadí česká modelka Hana Jiříčková.

Secret de Rochas

Najnovším parfumovým počinom módneho domu Rochas je kvetinovo-ovocná vôňa Secret. Po pričuchnutiu na vás najprv dýchne exotické mango, broskyňa a maracuja, srdce tepe jazmínom, tajnou ingredienciou a základom je pačuli a pižmo. Na škatuli nájdete slávny a pravdivý citát Rochas „One must smell a woman before even seeing hier“ (Ženu musíte ucítiť ešte skôr, než ju uvidíte).

My Burberry

Parfém My Burberry je inšpirovaný kultovým trenčkotom značky Burberry a zachytáva vôňu anglickej záhrady po daždi. Fakt, že v jeho kampani sa zaskveli dve z najväčších modelingových hviezd súčasnosti, Kate Moss a Cara Delevigne, len potvrdzuje, ako výnimočná vôňa to je. V základe ucítite pačuli a damašskú a stolistú ružu, srdce na vás dýchne pelargóniou, fréziou a dulou, hlava ohromí hrachorom a bergamotom.

Dolce by Dolce & Gabbana

Talianske módne duo Dolce & Gabbana prišlo na trh s novým parfumom Dolce, ktorý zaujme už krásnym dizajnom flakónu s vintage nádychom. Táto vôňa je popisovaná ako ženská a svieža a prináša nás na nádhernú prechádzku Sicíliou. Všetko začína lístkami neroli a kvetmi papáje, pokračuje narcisom, zornicou a leknom a základom je kašmeran a pižmo.

DKNY Sparkling Fall

Žiarivú jeseň zažijete s vôňou Sparkling Fall z limitovanej edície od DKNY. Tento sebavedomý parfum je určený predovšetkým na večer a bude sprevádzať sex-appealom každého, kto sa s ním navonia. Základom vône je pačuli, fazuľa Tonka a živica, hlavu tvoria čierne ríbezle, slivka a grapefruit a srdce je potom zložené z ružového korenia, ruže a kadidla.

Zdroj: www.parfemy.cz , Youtube, Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.