Orsay Glamour - lookbook jeseň/zima 2014

Orsay Glamour - lookbook jeseň/zima 2014

16. októbra 2014, móda, dámska, orsay, lookbook

Sponzorovanej odkazy:

Orsay predstavila kolekciu pre jeseň a zimu 2014/2015. Celá táto kolekcia je namixovaná najdôležitejšími trendmi sezóny pre ženy a dievčatá, ktoré aj v chladných dňoch chcú byť glamour a ženské, ale bez toho, aby museli kvôli peknému outfitu mrznúť hneď, ako vyjdú z domu. Orsay stavil na spájanie kontrastov, čím chce prekonať hranice typických trendov jednotlivých sezón.

Svoj lookbook s trendmi na jeseň a zimu 2014/2015 nafotila Orsay v jednom z najkrajších a najromantickejších miest na zemi, a to v Benátkach. Architektúra aj úžasný „génius loci“ alebo ak chcete „Duch miesta“ Benátok sa dokonale zmiešal s novými outfitmi a módnymi trendmi. Lodičky, móla, úzke uličky, gondoly aj domy dýchajúce históriou, to všetko dokonale splynulo s Orsay oblečením z novej dámskej kolekcie.

Kolekcia je namixovaná mnohými trendmi, na jednej strane máme etno a rock, na druhej strane – pastelové farby a jemné tkaniny. Orsay nezabudlo ani na „párty time“ jesene a zimy – nebude chýbať ani dámsky smoking alebo provokatívne večerné šaty. Prekvapujúce prirovnanie stiera hranice medzi obdobiami a trendmi. Jemné tkaniny, dekoračné kamene a kovové detaily sú sprevádzané silnými pleteninami, kožou a ovčími kabátikmi. Silné červené, koňak odtiene a jemne ružové farby až do studeno šedej, námornícka modrá a čierne odtiene. Týmito farbami hrá celý benátsky lookbook. Kolekcia oplýva rockom, rovnako ako zmyselnými romantickými štýlmi.

Jeseň 2014 a zima 2015 budú v Orsay v znamení niekoľkých trendov. Orsay katalóg nám predstavuje tri kľúčové trendy Orsay pre jeseň a zimu. Orsay v štýle Urban Folk, Boho Chic a Metalic Glam. Okrem toho lookbook Orsay predstavuje tiež subkolekcie hrejivých pletenín a tiež koktejlové a večerné šaty Orsay.

Zdroj: www.orsay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.