Hodinky Slim od Marca Jacobsa vás oslnia farebnými kombináciami!

Hodinky Slim od Marca Jacobsa vás oslnia farebnými kombináciami!

17. októbra 2014, hodinky, dámske hodinky, Slim, slimky, slimky od Marca Jacobsa, Marc Jacobs, hodinky Marc Jacobs, luxusné hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Nielen slušivé a trblietavé náramky dokážu ozdobiť vaše zápästie. Hodinky splnia funkciu rovnako a ešte budú praktickým spoločníkom pre každý deň. Do Vianoc je síce ešte pomerne ďaleko, ale vy si už teraz môžete vyhliadnuť perfektný darček – slimky od Marca Jacobsa. Tento obľúbený americký návrhár, ktorý navrhoval napríklad pre značku Louis Vuitton, je spájaný predovšetkým s dokonale prepracovaným oblečením a kabelkami, pre ktoré by mnohé ženy umreli, ale ako môžete vidieť, hodinky via Marc Jacobs tiež!

Štýlové, hravé a mierne retro – taká je dámska varianta hodiniek Slim od Marca Jacobsa, ktorú teraz ponúkajú Klenoty Aurum. Sú jemnejšou verziou pánskeho dizajnu a tešiť sa môžete na množstvo zaujímavých farieb a štýlov. Farby ciferníkov sú veľmi nápadné a výrazné, evokujú prírodu a zároveň pôsoba až magicky. Karmínové, blankytné a lapisové tóny potom zaujímavo kontrastujú s dizajnom púzdra, ktoré pripomína 80. roky. Strieborné hodinky sú klasikou, ale ružová varianta či zlato-žltá na seba dokážu upútať všetku pozornosť!

Chcete, aby vaše hodinky boli naozaj neprehliadnuteľné? Nechajte sa ohromiť ich ešte výraznejšou variantou s neónovým logom okolo ciferníka a koženým náramkom vo farbách „oranžový jas“ a „morský tyrkys“. Marc Jacobs sa proste chce baviť, a to isté máte robiť aj Vy. S hodinkami, ktoré majú klasické tri ručičky, oceľové púzdro, päťradový článkovitý náramok a zväčšovacie sklíčko nad ukazovateľom dáta.

Pre Marca Jacobsa nie je problém zmazať hranice medzi luxusom a originalitou. Hodinky žiaria nekonečnou jedinečnosťou, pastelovými farbami, nevšednými kombináciami a príjemným retro štýlom. Sú nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá si je vedomá svojej jedinečnosti. Hodinky Slim od Marca Jacobsa sú skrátka investíciou, ktorej nebudete ľutovať. Majú totiž nápad, aj skvelé prevedenie!

Zdroj: TZ Klenoty Aurum

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.