Lindex oslavuje 60 rokov spoločne s novou jesennou kolekciou!

Lindex oslavuje 60 rokov spoločne s novou jesennou kolekciou!

18. októbra 2014, výročie, 60.roky, čipka, koža, jesenné farby, patchwork, Lindex, detské oblečenie, dámske spodné prádlo, nočné prádlo, pletenina, denim, trendy, jeseň 2014, jesenná kolekcia, svetre, boyfriend štýl, bohémsky štýl

Sponzorovanej odkazy:

Možno tomu mnohí z vás nebudú môcť uveriť, ale je to skutočne tak. Módna značka Lindex oslavuje 60 rokov od svojho pôsobenia na trhu. Spolu so značkou vás pozývam na veľké oslavy, pretože je čas hľadieť pred seba a smerovať dopredu.

Módna značka Lindex začína túto jeseň ako nový začiatok, nový štart. Iste čoskoro pochopíte, čo presne tým chcel básnik povedať. 60. výročie prináša všetko od nových šitých kúskov až po nové pleteniny cez veľa vecí medzi tým. Zaiste si tento nový smer značky zamilujete. Poďme si čerstvú oslavnú kolekciu prezrieť!

The New Tailoring

V prvej z podkolekcií osláv 60. výročia značka predstavuje už spomínaný nový štýl, ktorý je inšpirovaný kontrastom medzi mužským a ženským svetom. Nepôjde tu však o veci, ktorý by sme mohli označiť ako unisex. Skôr o boyfriend štýl. Značka si vypožičala pár prvkov z pánskej garderóby, ale štýl je upravený tak, aby dokonale padol len ženám a nepôsobil mužsky. Primárne kúsky tu budú mať výstrihy do V, vzorovanie kociek, šedý odtieň a doplnenie o priehľadnú čipku. Uplatňuje sa aj kombinácia elegantných oblekov s opačnou a sexy kožou. To všetko sčítané a podčiarknuté topánkami na vysokom podpätku.

The New Knits

Ďalej Lindex oslavuje spoločne s pleteninou. V podkolekcii The New Knits nás zoznamuje s bohémskym štýlom, ktorý mimochodom frčí ešte teraz v období babieho leta. Béžová, sivá, hnedá a ďalšie nude farby budú tohtoročnú sezónu na vrchole. Uvoľnený módny štýl tu reprezentujú módne mäkké maxi-svetre a pončá. K nim Lindex odporúča džínsy, ktoré spoločne s nimi vykúzlia dokonalý vzhľad. Dôraz sa kladie na kombináciu hladkých a chlpatých (pletených) materiálov.

The New Basics

Značka Lindex si je tiež vedomá toho, že prázdniny a obdobie letných dovoleniek skončili a v minikolekcii The New Basics dámam ponúka moderné, neformálne a mestské kúsky šatníka, ktoré sa budú v uponáhľanom pracovnom týždni hodiť. Dbá sa hlavne na to, aby sa obliekanie stalo ľahkou záležitosťou. Ľahko kombinovateľné módne kúsky väčšinou v jednotných a neutrálnych farebných tónoch tu budú hrať prím, a to všetko pohodlne nositeľné 24 hodín denne.

The New Soft

V období chladných jesenných mesiacoch bude potrebné sa zahriať a nielen pre zahriatie, ale aj pre pocit hebkosti a pohodlia je tu The New Soft. Jemné cardigany bez zapínania, pletené svetre a štýlové príjemné tepláky. Všetky tieto kúsky v matných pastelových farbách v kombinácii s náznakom čiernej. Zaiste budú vyhovovať všetkým ženám a nie jednej vykúzlia úsmev na perách a spolu s ním aj dobrú náladu.

The New Lingerie

Oslavy sa dotýkajú taktiež dámskeho spodného a nočného prádla, na ktoré si módna značka Lindex dáva zvlášť záležať. Nové podprsenky, nohavičky, tangá, košieľky, body a ďalšie sa ponesú od tradičných strihov v klasickej čiernej či bielej farbe až po ženské zmyselné kúsky, ktoré by si nemala nechať ujsť žiadna zo žien, ktorá chce vyzerať zvodne.

The New Kids

Opomenúť nesmieme ani na deti, ktoré sú radosťou našich fádnych a nie príliš úspešných dní. Pre všetkých od tých najmenších až po tých, ktorí už sa cítia dospelo, ale ešte zďaleka nie sú, Lindex pripravila unikátnu kolekciu The New Kids. Vaše deti sa ľahko dostanú do jesennej nálady s pomocou kvetinových vzorov, potlačí lesných zvierat, patchworku a pletenín v kombinácii s denimom. Vrstvenie a jesenné farby vaše deti zlákajú k tomu, aby ich vyskúšali.

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.