Buďte trendy s novou kolekciou New Yorker jeseň 2014!

Buďte trendy s novou kolekciou New Yorker jeseň 2014!

11. októbra 2014, New Yorker, Amisu, FB Sister, Censored, jeseň 2014, dámske oblečenie, dievčenské oblečenie, trendy oblečenie, jesenné trendy, trendy 2014, spodná bielizeň

Pre tohtoročnú jeseň si predovšetkým u mladých žien obľúbená značka New Yorker pripravila tri zaujímavé kolekcie. Jedna predstavuje pod značkou Amisu štýlové a elegantnejšie ladené oblečenie podľa posledného diktátu módy, ďalšia, FB Sister, je venovaná pohodovej móde pre všedné dni a kolekcia Censored potom obsahuje spodné prádlo, ktoré nenechá na jeseň žiadneho muža chladným. Poďme sa na jednotlivé línie pozrieť podrobnejšie!

Amisu

Mohlo by sa až zdať, že sú tento rok skoro všetky kolekcie rovnaké. Dominujú tmavé farby, koža, denim. Lenže taká je skrátka móda jesene 2014. Kolekcia Amisu sa tiež striktne drží najnovších módnych trendov. V kolekcii prevažujú farby čierna a modrá zjemňovaná bielou a ružovou. Bikerské bundy sú tiež všade, kam sa pozrieme a spoločne s nadrozmernými kabátmi patria k must-have kúskom. Zaujímavo pôsobia grafické prvky na crop tope a sukni, alebo metalické tóny.

FB Sister

Kolekcia FB Sister pôsobí už na prvý pohľad oveľa veselšie a pestrejšie. Predstavuje napríklad look v štýle školáčky so sukňou do áčka, nespočet ležérnych kockovaných košieľ, hravé „traky“, alebo sexy boyfriend jeansy. Celej kolekcii dávajú divokú tvár šortky, sieťovina a nohavice v kockovanom vzore. Kolekcia však kladie dôraz aj na doplnky. Pre tohtoročnú jeseň je nevyhnutnosťou pokrývka hlavy. U FB Sister si môžete vybrať, či to už bude čiapka, klobúk, alebo vám najlepšie sadne šiltovka.

Censored

Censored kolekcii nájdeme veľa zvodného i klasického spodného prádla za naozaj príjemné ceny. Zoženiete tu hladké, univerzálne podprsenky, ale aj sexi čipkované kúsky, alebo napríklad podväzky. V druhej časti si potom prídu na svoje tiež dámy, ktoré dávajú prednosť hravej spodnej bielizni s najrôznejšími vzormi, vo veselých farbách, s nápismi a obrázkami. Trocha detinskosti zrejme stále žije v každom z nás a napríklad nohavičkám s vtáčikmi je škoda nedať šancu.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.