Trendy kabelky jeseň /zima 2014

Trendy kabelky jeseň /zima 2014

13. októbra 2014, kabelka, kabelky, trendy kabelky, módne kabelky, jeseň 2014, zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

A je to opäť tu – nová sezóna. A nová sezóna si žiada novú kabelku. A asi aj topánky, kabát a možno svetrík, ale o tom inokedy. Dnes sa pozrieme na to, aké kabelky dominovali na prehliadkových mólach pre sezónu jeseň /zima 2014. Ako sa dá predpokladať, bola to „podívaná“ naozaj neobyčajná a v mnohom prekvapivá a jedinečná! Možno práve taká bude aj vaša nová kabelka. Záleží na tom, či stavíte tohtoročnú jeseň na klasiku, alebo sa rozhodnete ohromiť okolie originálnym kúskom. Ponuka je naozaj pestrá!

Aktovky

Veľkým hitom sú stále kabelky typu satchel, alebo ak chcete aktovky či tašky. Sú elegantné a praktické, pretože dokážu pojať veľké množstvo vecí. Na svoje prehliadkové móla ich vypustili značky ako Bottega Veneta alebo Christian Dior a tieto kabelky majú nespočetné množstvo podôb. Môžu byť vyrobené z imitácie hadej či krokodílej kože, hrať žiarivými alebo naopak tlmenými tónmi, alebo byť posiate zaujímavými vzormi.

Retro

Móda tohtoročnej jesene sa opäť vracia k retru a kabelky inšpirované americkou a anglickou klasikou sa tak stali jedným z najväčších hitov prehliadkových mól. Majú romantickú atmosféru a módni návrhári im nasadili trochu modernejší kabát, takže rozhodne stoja za vyskúšanie. Inšpirovať sa môžete prehliadkami Salvatora Ferragamo, Huga Bossa, alebo Louisa Vuittona.

Geometria

Geometrické vzory tiež figurujú na najrôznejšom oblečení, ale premietli sa aj na kabelky. Stretávame sa tak s kabelkami v tvare boxov, ale aj ďalšími a nezvyklejšími tvarmi. Tieto kabelky nie sú každodenným praktickým pomocníkom, ale dokážu vďaka svojej jedinečnosti vytvoriť šarmantný a kreatívny look.

Látkové

O tom, že kabelky nemusia byť len kožené, sa nás rozhodli presvedčiť návrhári ako Vivienne Westwood, Marc Jacobs či značka Chanel, ktorí predstavili kabelky ušité z najrôznejších textílií. Niektoré tým získali trochu Boho chic nádych, niektoré kombinujú materiálov hneď niekoľko.

Čiernobiele

Kombinácia dvoch nesmrteľných farieb, čiernej a bielej, tento rok na jeseň vládne celému módnemu svetu. Kabelkám toto spojenie tiež neuniklo a zvlášť ony budú vyzerať perfektne napríklad k pracovnému outfitu.

Kockované

Kocky sú vzorom, ktorý sa opakuje snáď každú jeseň a radí k nesmrteľným trendom. Kockovaná kabelka vám bude trendy doplnkom, ktorý rozžiari jednofarebný kabát. Stavte na veľké kocky, zaujímavé farebné kombinácie a kontrasty!

Zdroj: www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.