Džínsová klasika /Levi's® kolekcia jeseň /zima 2014

Džínsová klasika /Levi's® kolekcia jeseň /zima 2014

12. októbra 2014, denim, Levis, Levi's®, džínsy, rifle, pánske džínsy, dámske džínsy, Levis kolekcie, džínsové bundy, jeseň 2014, zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Značka Levi's® je pre mnohých z nás predovšetkým synonymom perfektných a ikonických džínsov. Džínsy Levi's® sú skrátka vo svete denimu niečo ako Porsche medzi autami. Hoci tento materiál v ich kolekciách bezkonkurenčne vedie, ponúka táto značka aj ďalšie kúsky. Dnes sa pozrieme na ich kolekciu pre jeseň a zimu 2014, ktorá nás zavedie do domova značky Levi's®, do slnečnej Kalifornie. Niekedy tiež býva označovaná ako Zlatý vek a nová kolekcia predstavuje predovšetkým to, čo si pod týmto pojmom predstavujú cudzinci.

Prvá časť kolekcie spomína na grunge štýl 90. rokov, zahŕňa kultúru, ale aj typické športy západného pobrežia, ako sú skateboarding, surfing a horolezectvo. Druhá časť sa zase venuje krásam Yosemitského národného parku. To všetko sa prejavuje v dynamických kombináciách obnoseného denimu, zemitých odtieňoch, univerzitných búnd, ostro bielych gombíkov, nepremokavého menčestru, tričiek s grafickými potlačami, prírodných motívov, svetrov s vypletanými farebnými vzormi, vyblednutých povrchov, odolného oblečenia do prírody aj ulíc a mnohého ďalšieho.

Ako som už spomínala vyššie, Levi's® nie sú len džínsy. V jesennej a zimnej kolekcii 2014 nájdeme ikonické džínsové bundy, alebo westernové kockované košele. Ak sa vyznáte v rôznych typoch džínsov Levi's®, zrejme vás potešia nekončiace evolúcie ich strihov. Novinkou sú napríklad zúžené džínsy Levi's® 522T Tapered s mierne zvýšeným pásom a zužujúcimi sa nohavicami, teda v trendy štýle nohavíc mierne nad členky. Skinny džínsy Levi's® 510TM ponúkajú typický rokenrolový štýl a slimky Levi's® 511TM sa rýchlo stávajú obľúbeným strihom dnešných mužov. Dámskej kolekcii vládnu tvarujúce džínsy Levi's® Revel ™, ktoré predlžujú nohy, zoštíhľujú a tvarujú postavu, sú tiež mäkšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým.

A na čo ďalšieho sa môžete u značky Levi's® tešiť? Tak napríklad na kolekciu Made in Japan, ktorá sa doteraz predávala iba v Japonsku, alebo na novinkovú kolekciu Double Stitch s dvoma radmi dvojitých stehov. Zaujímavá bude určite tiež spolupráca s jedným z najvýraznejších umelcov psychedelických 60. rokov Rickom Griffinom.

Zdroj: TZ Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.